4.12.2022

4. Joulukuuta, lumiukkosoppaa

Tänä vuonna olen ajatellut tehdä pieniä, ainakin osin itse tehtyjä joulumuistamisia esim. perinteisen suklaan tilalle. Eilen vietimme sisarusteni, puolisoiden, isän ja äidin sekä tätini kanssa pikkujoulua meidän lapsuudenkodissa. Vein kaikille joulumuistamiseksi lumiukkosopat, koska eihän kukaan tule koskaan liian vanhaksi herkutteluun! Olen aiemminkin tehnyt lumiukkosoppaa, mutta nyt ostin tuollaisia kartion mallisia sellofaanipusseja, joihin lumiukkosopa ainekset pakkasin. Ensin laitoin pari ruokalusikallista kaakaojauhetta, sitten pieniä vaahtokarkkeja ja vielä pari isoa. Pussin sidoin narulla kiinni ja samalla kiinnitin karkkikepin pussin ulkopuolelle. Tulostin yhtenä päivänä myös etikettejä, eilisiin pusseihin en tosin ehtinyt niitä värkätä paikoilleen. Mutta aika monta lumiukkosoppaa on vielä tarkoitus tehdä ennen joulua, joten eivätköhän ne pääse käyttöön vielä :)Mukavaa toista adventtia, meillä vietetään tänään pojan kihlajaisia ♥
~Hannele~

5 kommenttia:

 1. Onpa hieno idea tuo lumiukkosoppa ja varmasti herkkusuiden mieleen! Itse tehdyt muistamiset ovat parasta, vaikka tärkeintä kai onkin yleensä jotenkin muistaa läheisiä - niin jouluna kuin muulloinkin. Hyvää toista adventtia ja kihlajaisjuhlia!

  VastaaPoista
 2. Ihana idea antaa tuollainen lahjaksi ❤️

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä joulukalenteristasi! Aivan upeita kuvia ja mainio idea tämä lumiukkosoppakin. Ihanaa joulunodotusta sinulle, joulukalenterin ideoijalle ja toteuttajalle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos lumiukkosopasta, lämmittävä juttu. Suuret Onnittelut kihlaparille!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥