19.12.2020

Luukku 19, suklaapommit

Somessa tuli joku aika sitten vastaan hauskoja suklaapommeja ja tilasin itsekin niitä muutaman, jotta saadaan kotona kokeilla. Suklaapallon sisällä on siis vaahtokarkkeja ja ainakin kaakaota, ehkä muitakin mausteita ja kun pallon päälle kaataa kuumaa maitoa, se hajoaa ja sisältö sekoittuu maitoon. Tilasin itse pallot Petris Chocolate Roomista. Yksi palloista oli auennut joten siitä näkikin hyvin mitä sisällä on. sulatin vähän suklaata ja liimasin sillä puolikkaat yhteen. Näitä pommeja voi tehdä itsekin joko muoteilla ihan alusta asti tai vähän helpommin suklaamunista. Meillä tytöt testasivatkin illalla kindermuna-versioita suklaapommeista. Kinderit vain varovasti puoliksi, sisälle pieniä vaahtokarkkeja ja kaakaota ja sulatetulla suklaalla takaisin yhteen. Hyvin toimivat nekin :)


Koululaisilla vielä todistusten haku ja sitten joululoma! Mieskin jäi jo parin viikon jouluvapaille :)

~Hannele~

7 kommenttia:

 1. Hauska keskintö tuo suklaapommi! Mukavaa neljännen adventin aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Just täydellinen kylmiin talvipäiviin 😋 Kiitos, samoin Sinulle ❤

   Poista
 2. Vietteleviä kuvia, näyttää niin herkulliselta. Nuo suklaapommit on kiva lahjaidea tai muistaminen sellaiselle, jolle haluaa toivottaa nautillollista joulua tai pikkujoulua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Lumiukkosoppa uudessa muodossa ☃️😋

   Poista
  2. Haaveilin suklaapommeista loppiaislomalle, mutta täytyy odottaa ystävänpäivään, sitten noita on taas myytävänä. Yritän tehdä vihjeesi mukaan itse muutaman :)

   Poista
 3. Ah, näyttävät niin herkullisilta! 😊

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥