18.12.2020

Luukku 18, pienen pojan joulukuusi

Nyt oli käytävä arkistoissa, kun en valoisaan aikaan ole ollut parin viikon aikana kotona kuin sunnuntaisin eikä iltavalaistuksessa varsinaisesti luovuus kuki. Nyt on kuitenkin edessä 3 päivän vapaa, joten ehkäpä ehtii ottaa useammallekin päivälle postauskuvia. Nämä parin vuoden takaiset kuvat nuorimmaisesta ovat omasta mielestäni hellyttäviä ♥ Vielä en tiedä haetaanko joulukuusi kotiin muutaman edellisen vuoden tapaan kaupasta vai isän metsästä. Tänä vuonna kyllä tuntuu että kuusen voisi laittaa aiemminkin, kuin vasta aatoksi. Mutta siinä on riskinsä ettei menisi loppiaiseen asti, kuten yleensä vaan joutuisi luopumaankin aikaisemmin. Ehkäpä siksi maltan aatonaattoiltaan tänäkin vuonna :)

~Hannele~

6 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma kuvissa! Meilläkin on kuusi vielä metsässä. Justiinsa ostettiin pieni pala metsää. Ehkä Mies käy sieltä Kuopuksen kanssa etsimässä sopivan kuusen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on kuusi vielä hakematta/hankkimatta. Ehkä nappaan sen taas kauppareissulla. Ne on kyllä olleet kauniin mallisia mutta aika pieniä 🎄 Täälläkin oma metsäpala haaveissa jossain kohtaa 😊

   Poista
 2. Ihania kuvia ja ihana pieni poika <3

  VastaaPoista
 3. Tämä kuva sykähdyttää aina! <3 Pieni kuusenhakija. Karvalakki. Metsätie. Nostalgista tunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään 🥰 Viime vuonna teetin joulukortit tuosta ensimmäisestä kuvasta ❤

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa ♥