3.11.2020

Syysasetelma

Kuistilla on jo reilun kuukauden ollut syysasetelma peltiastiassa mutta viimeistely oli jäänyt odottelemaan sammalia. Sunnuntai-iltana kävimme grillailemassa mehtämökillä ja sieltä muistin viimein kerätä sammalta ja jäkälää peräkonttiin. Tänään sattui vapaapäivälle niin aurinkoinen sää että sain sekä tuon että monta muutakin hommaa pois to do-listalta. Istutin astiaan aiemmin kanervan, koristekaalin sekä pari eri väristä marjakanervaa. (Tytön koira on kyllä niistä varistellut jo ohi kulkiessaan osan marjoista :D) Nyt lisäsin väleihin sammalta ja jäkälää, puolukanvarpuja sekä omenankin koristeeksi. Kuistilla on myös pari matkalaukkua, joita en ole enää sisälle halunnut mutta en raaski niistä luopuakaan. Niiden päälle laitoin kahteen ruukkuun sammalta ja koristelin varvuilla ja omenilla. Isompaan painoin keskelle kolme katajan oksaa yhtenä nippuna. Tykkään omenoista koristeena, ne ovat niin kivan näköisiä silloinkin kun pakkanen tekee niihin kuurakuorrutteen! Vai mitä sanotte tästä parin vuoden takaisesta koristelusta? Ja jos huonoksi menevät niin ovat helppoja vaihtaa :)
~Hannele~


4 kommenttia:

 1. Onpa ihanan näköinen. Omena antaa mukavasti väriä ja pirtsakkuutta:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Odotan jo että saadaan vielä sitä kuuraa pintaan :)

   Poista
 2. Kauniita! <3
  Nuo omenat sopii niin kivasti! Enpä ole itse koskaan ajatellut, että omenaa voisi käyttää syysistutuksiin koristeena. Kiitos vinkistä! :)

  Mukavaa viikonloppua sinulle Hannele!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ♥ Omena sopii just syksyyn ja lähestyvään jouluun. Ja jos menevät huonoksi niin on tosi helppo vaihtaa uudet tilalle. Eikä maksakaan paljon :D

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa ♥