Tänään meillä juodaan synttärikahveja muutamien
kummien kanssa ja tein kahvipöytään suklaisen
nakukakun. Koska pääsiäiskarkit olivat kaupassa niin
sopivasti esillä, koristelin kakun pääsiäissuklailla.
Vähän saman tyylisen kakun olen tehnyt 3 vuotta sitten
Tämä oli aika simppeli. Pohjana on 6 munan tumma pohja,
välissä mousse, johon laitoin kermaa, rahkaa ja daimsuklaata.
Sekä sokeria ja muutaman liivatteen. Kokosin kakun yöksi
vuokaan hyytymään. Aamulla pursotin päälle suklaista kermaa
ja asettelin koristeet päälle. Nakukakussahan ei välttämättä
tarvitse olla kermaa edes päällä, mutta tähän laitoin
jotta koristeet pysyy paremmin paikallaan :)
Loppuun vielä eilen julkaisemani video mustikkapiirakan
teosta. Jokohan seuraava video on jotain muuta kuin
leipomista? Jos teillä on toiveita videoaiheiden suhteen,
niin mielelläni otan vastaan. Täytekakun täyttämisestä
ainakin on tarkoitus tehdä video jossain vaiheessa :)
Mutta nyt viime hetken valmisteluihin ennen vieraiden tuloa.
Iloista sunnuntaita ♥
~Hannele~
Ihana kakku! Hienot koristelut!
VastaaPoistaKiitos Sari :)
PoistaIhana kakku ja tuo kerma päällä on hyvä :) Nam! Mukavaa iltaa ja alkavaa viikkoa <3
VastaaPoistaKiitos Jaana! Oli se hyvää kyllä, nopeasti katosi vimeinenkin pala :D Mukavaa viikkoa sulle myös ♥
PoistaMmmm delicious choco cake!
VastaaPoistahttp://beautyfollower.blogspot.gr/
Yes, it is :)
PoistaKuulostaapa hyvältä!
VastaaPoistaOlikin kyllä! :)
PoistaNam! Näyttää niin hyvältä ♥
VastaaPoistaJa maituikin. Suklaa ei petä koskaan :D
PoistaNamskis,tämän näytänkin tyttärelle, joka on innokas leipuri:P
VastaaPoistaEhdottomasti kannattaa :D
PoistaOmpas herkullisen näköinen kakku! Saisinko tuon moussen ohjeen tarkemmin,paljonko teit tuohon kakkuun? Sinulla on kiva blogi jota seuraankin ahkerasti (:
VastaaPoista-Hanna-
Kiva kun tykkäät! Muistin jälkeenpäin että tuohan olikin 7 munan kakku :) Jos en ihan väärin muista niin laitoin 3 dl kermaa, 1 rahkapurkin, 3 liivatetta ja vajaan levyn daimsuklaata (se on aina vajaa kun aina siitä joku vie välistä :D) rahkan takia tämä vaati mun makuun vähän lisää sokeria vielä. Yleensä teen kakun väliin ihan samoilla ohjeilla kuin hyytelökakut. 8 munan kakkuun, kahteen väliin tulee just sopiva määrä. Kurkkaappa hyytelökakut tunnisteen takaa ohjeita lisää :) Ja kun laittaa moussen väliin, täytyy kakku ehdottomasti hyydyttää kelmulla vuoratussa vuoassa, muuten mousse ei pysy välissä :)
Poista