10.1.2022

Suksille

Meillä on ollut jo muutamia vuosia tuollaiset vanhat sukset. Googletusten mukaan ovat laskettelusukset ja varmasti on ollut vähintäänkin mielenkiintoista laskea noilla verrattuna nykyvälineisiin! Nuo sukset olivat jonakin vuonna kuistilla joulukoristeena mutta ovat sitten jääneet välikaton uumeniin. Nyt otimme suksia alas ja samalla löytyivät nämäkin. Tytön sain houkuteltua kuvattavaksi, vielä onnistui vaikka alkaakin olla vähissä nämä minun mannekiinit. Tyttö tuumasikin että hän voisi opetella ottamaan minusta kuvia, kuulemma niin päin voisi jo vaihtaa :D Pojan neulepaita ja minun yksi työhame toimivat kuvassa"hiihtoasuna" Aivan huippua kun niin paljon on päivä jo pidentynyt että ehtii koulun jälkeenkin helposti napata muutaman kuvan!

Hiihdosta puheen ollen, olen viime talvesta alkanut tosissani haaveilla hiihtämisestä. Se on sillä tavalla erikoista, että laskujeni mukaan olen hiihtänyt ala-asteen jälkeen 3 kertaa ja edellisestä kerrasta on muistaakseni 19 vuotta aikaa! Eli jos hiihtämisestä oikeasti innostun, aloitan käytännössä koko homman ihan nollasta. Olen miettinyt, kummat olisivat mieluisammat, metsäsukset vai tavalliset ja luulen että jollain aikavälillä tulee hankittua molemmat. Tavallisilla tulisi varmasti hiihdeltyä itsekseen valmiilla laduilla ja metsäsuksilla retkeiltyä yhdessä miehen kanssa. Metsä- tai eräsuksista sekä liukulumikengistä saa laittaa mielellään vinkkejä tulemaan :)
Iloa uutseen viikkoon!
~Hannele~

3 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat! Minkä ikäinen sinun tyttäresi on? Minunkaan tyttäreni ei oikein innostu enää minun kuvauspuuhistani. Hän on kasilainen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ysillä, täyttää pian 16 joten ymmärrän tuskansa 🤣 Etenkin näillä minun valitsemilla vaatteilla 🤭

   Poista
 2. Hyvät kuvat<3. Varmasti onnistuu kuvaukset toisinkin päin :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥