21.1.2022

Englantilaiset lautaset

Vietin tänään vapaapäivää ja aurinko houkutteli aamupäivästä ulos ja lenkille. Päätin pitkästä aikaa kiertää samalla kierrätyskeskuksen kautta. Olen nykyään paljon entistä tarkempi siitä, mitä ostan kirppareilta ym. enkä enää kovin herkästi osta jotain vain siksi että se näyttää kivalta. Mutta vanhoja lautasia on en voi vastustaa jos kuvio miellyttää ja hinta on kohdallaan. Tänään löysin kierrätyskeskuksesta kaksi vihreää kuviollista, syvää lautasta. Euron yhteishintakaan ei päätä huimannut! Minulla on mm. muutama eri värinen Arabian maisema-sarjan lautanen ja näissä on mielestäni vähän samaa henkeä. Lisäksi kaapeissa on ennestään jonkin verran saman tyylistä englantilaista posliinia. Näiden lautasten pohjassa on teksti: Indian tree, English ironstone tableware. Google kertoi että näitä astioita on valmistettu vuosina 1960-1979. Ihania ovat ja täydellisiä aamupuuro- tai keittolautasiksi, arjen kauneutta :)


Kivaa viikonloppua!

~Hannele~

2 kommenttia:

  1. Kauniita lautasia olet löytänyt. Näyttäis olevan samaa mallia kuin meillä. Kuvio ja väri vain eri. Aina ovat meillä käytössä:).

    VastaaPoista
  2. Kauniit lautaset! <3
    Sw on totta, että ostokriittisyys on lisääntynyt viime vuosina kaappien täyttymisen myötä, mutta myös ajatus siitä, että tarvitseeko sitä enää mitään uutta, ohjaa ostohalua. Hyvä niin. Tai, että osaisi luopua jostakin samalla, kun haalii uutta. Siinäpä sitä pohditaa tähän vuoteenkin.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥