20.7.2021

Kesäkohde 4, Crazyland

Viime viikolla teimme pojan kanssa pienen maakuntakierroksen ja sillä reissulla saimme vihdoin käytyä Crazylandissa joka on ympäri vuorokauden avoinna oleva maksuton elämyspuisto Nivalan Maliskylällä. Crazyland on yhden miehen projekti, joka lähti liikkeelle vuonna 2017 pihakoristeeksi hankitusta lentokoneesta. Sen kaveriksi nousi ensin lennonjohtotorni, ja pikkuhiljaa pellolle on ilmestynyt mm. uppoava Titanic, Marilyn Monroe, ufo, maailman pienin sauna, pianoa soittava Michael Jackson ja viimeisimpänä muttei lainkaan vähäisimpänä 14 metriä korkea pienoismalli Eiffel-tornista. Lähes kaiken on rakentanut omin käsin omistaja Pasi Keskisarja. Tämän kesän uutuutena on pieni matkailuparkki karavaanareille tai telttailijoille. Alueella on myös uusi, tyylikäs veneestä rakennettu grillikota joka on vierailijoiden vapaasti keytettävissä. Grillimakkaraa saa ostettua itsepalvelu-jääkaapista ja kioskista löytyy sen aukioloaikana jätskit, munkkikahvit ja muut herkut. Kioskin vieressä oleva pieni kirppis toimii myös hauskasti itsepalveluperiaatteella ja microgolfia voi pelata hintaan 2€/henkilö ja lapset voivat ajella polkuautoilla. Puistoon ei ole pääsymaksua, mutta Eiffel-tornin varjoissa istuvan miehen lippaaseen voi laittaa vapaaehtoisen maksun :)

Meillä vierähti puistoa kierrellessä nopeasti pari tuntia, eikä taidettu kaikkea läpikotaisin edes tutkia.  Puiston suosio on lisääntynyt erityisesti Eiffel-tornin myötä ja väkeä oli mukavasti liikkeellä. Hyvin väljästi sai kuitenkin olla ja liikkua kun tilaa on reilusti. Suosittelen ehdottomasti käymään! Crazyland löytyy osoitteesta Makkaratie 1311, Maliskylä, Nivala.


~Hannele~


2 kommenttia:

  1. Hyvä juttu ja kuvat. Olen pari kertaa käynyt. Taas on tullut uutta nähtävää. Kyllä on idearikas ja aikaansaava tämän paikan tekijä. Kannattaa käydä katsomassa ja ihmettelemässä.

    VastaaPoista
  2. Kertaikaikkiaan hauskan näköinen paikka :-D Pitääpä yrittää muistaa jos vielä joskus tulee asiaa sinne päin Suomea. Nimi on ainakin sellainen, että sen luulisi muistavan ;-)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥