5.6.2012

Raparperihilloketta

Päätin kaivaa pakastimesta kaikki
 loputkin raparperit ja tehdä niistä
hilloketta ja niitä löytyikin vielä 3 litraa!
Aika paljon siihen nähden ettei
meidän pihalla kasva 
ensimmäistäkään vartta :D


 Sekoitin hillokkeen sekaan omenahilloa
ja tein siitä perinteistä murupiirakkaa.


Sen verta paljon meillä on nyt hilloketta että
 taitaa olla lähiaikoina tässä talossa
 tarjolla muutaman kerran raparperileivonnaisia :)
~Hannele~

5 kommenttia:

  1. Minä tein tänään raparperikiisselliä. Syötiin vaniljaksatikkeen kanssa ja hyvää oli. Raparperiä jäi vielä(sain ne äidiltäni) ja huomenna voisikin tehdä piirakkaa:)

    Niin kauniita kuvia sinulla aina:)

    VastaaPoista
  2. Vesi herahtaa kielelle kun katselee tuota raparperihilloketta. Joutuu kokeilemaan :o)

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköistä hilloketta:)sain maanantaina naapurilta 200n litran jätesäkillisen verran uutta ja tuoretta raparperia,joka nyt oottaa pakkasessa jatko-jalostusta:)
    Tuo murupiirakka vois olla hyvää,myös lapsille;)

    VastaaPoista
  4. Eksyin jostain blogista tänne ja löysin kauan kadoksissa olleen suosikkireseptini:)

    Kiitos siis piirasohjeesta!

    Venla

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥