Päätin kaivaa pakastimesta kaikki
loputkin raparperit ja tehdä niistä
hilloketta ja niitä löytyikin vielä 3 litraa!
Aika paljon siihen nähden ettei
meidän pihalla kasva
ensimmäistäkään vartta :D
Sekoitin hillokkeen sekaan omenahilloa
ja tein siitä perinteistä murupiirakkaa.
Sen verta paljon meillä on nyt hilloketta että
taitaa olla lähiaikoina tässä talossa
tarjolla muutaman kerran raparperileivonnaisia :)
~Hannele~
Minä tein tänään raparperikiisselliä. Syötiin vaniljaksatikkeen kanssa ja hyvää oli. Raparperiä jäi vielä(sain ne äidiltäni) ja huomenna voisikin tehdä piirakkaa:)
VastaaPoistaNiin kauniita kuvia sinulla aina:)
Nam kyl mulkki kelppais ♥♥
VastaaPoistaVesi herahtaa kielelle kun katselee tuota raparperihilloketta. Joutuu kokeilemaan :o)
VastaaPoistaIhanan näköistä hilloketta:)sain maanantaina naapurilta 200n litran jätesäkillisen verran uutta ja tuoretta raparperia,joka nyt oottaa pakkasessa jatko-jalostusta:)
VastaaPoistaTuo murupiirakka vois olla hyvää,myös lapsille;)
Eksyin jostain blogista tänne ja löysin kauan kadoksissa olleen suosikkireseptini:)
VastaaPoistaKiitos siis piirasohjeesta!
Venla