27.1.2023

Mausteet järjestykseen

Täällä edelleen laitetaan kaappeja järjestykseen ja eilen sain pitkäaikaisen haaveen toteutettua. Laitoin nimittäin mausteet samanlaisiin purkkeihin ja helpommin saataville. Aiemmin maustepussit ovat olleet kuiva-ainekaapissa muovilaatikossa, mutta nyt ne on helppo nähdä ja ottaa tarvitsemansa vetolaatikosta. Löysin edulliset purkit Clas Ohlsonilta ja ostin niitä 3x6 kpl. Tulostin mausteiden nimet paperille ja kiinnitin kapean 2-puoliteipin avulla. Nimet voisi myös tehdä esim dymolla tai tulostaa tarrapaperille mutta tämä oli minulle nyt helpoin ratkaisu. Yritin etsiä ohutta, säädettävää tankoa, jolla olisin saanut purkkien toisen pään nostettua, mutta en löytänyt sellaisia mistään suomalaisista nettikaupoista (saa vinkata jos tiedät mistä saa) joten ostin luudanvarren ja sahasin siitä sopivan pätkän. Laitoin pyöreät huopalaput sekä laatikon sisäpintaan että luudanvarren päihin ja sovitin ne samaan kohtaan. Näyttää pysyvän paikallaan ja korkeus oli sopiva. Purkit on helpompi ottaa ja pysyvät paremmin paikallaan näin kuin jos olisivat laatikon pohjaa vasten. Olen nyt vuosien tauon jälkeen innostunut uudestaan videoiden tekemisestä ja niinpä kuvasin tämänkin projektin ja laitan videon postauksen loppuun. Testimielessä olen nyt jättänyt muutamassa videossa ääniä kuulumaan musiikin lisäksi :)


~Hannele~

4 kommenttia:

 1. Sulla on nyt mausteet hienosti järjestyksessä 🤗 Hyviä ruoanlaittohetkiä sinulle 🙋🏼‍♀️

  VastaaPoista
 2. Wau miten upealta näyttää. Minäkin tässä joku aika sitten järjestelin mausteet ja ihan kauhistuin vanhentuneita päivämääriä. En edes ymmärtänyt, että pippurisekoitus voi mennä vanhaksi. Minä ostan aina samanmerkkiset mausteet ja uusiokäytän purkit. Merkkaan ohuella tussilla päivämäärät uudesta pussista pienelle liimalapulle, jonka voi taas irrottaa ja vaihtaa uuteen

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä hyvältä ❤️. Meillä on osa mausteista pusseissa ja osa purkeissa. Pitäis laittaa kaikki purkkeihin meilläkin.

  VastaaPoista
 4. Siivonnut, mut ei tollasii perkkei.

  http://hannelenparatiisi.blogspot.com/

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥