1.11.2021

Puurokalenteri ja sipsikalenteri

Kun nyt ollaan jo marraskuussa, voi jo varovasti puhua joulusta. Tai näistä oikeastaan on jo vähän kiirekin puhua! Nimittäin ostin jo minulle ja miehelleni joulukalenterit :) Viime jouluksi olisin ostanut miehelle silloisen uutuuden, Taffelin sipsi-joulukalenterin. Mutta nehän olivat menneet kuin kuumille kiville ja olivatkin joka paikasta myyty loppuun jo hyvissä ajoin. Teimme tyttöjen kanssa sitten itse vastaavan kalenterin, josta löytyi sipsejä, poppareita, dippejä ja karkkia. Nyt kun näin sipsikalentereita kaupassa, ajattelin että onhan tuo ostettava, kun viime vuonna niin harmitti (vaikka sen itse tehdyn sisältö taisi lopulta olla vielä parempi :D) Sipsikalenterissa on luukut koko joulukuulle ja sisältä löytyy naposteltavien lisäksi pari pientä yllätystä.

Minulla on ollut melkein joka vuosi joku kalenteri, ainakin pari kertaa on ollut teekalenteri ja yhtenä vuonna hillokalenteri. Joku aika sitten veljen vaimo kertoi nähneensä Elovenan puuro-joulukalenterin kaupassa ja minähän siitä innostuin. Aika usein teen aamuisin itselleni annos-pikapuuroa, joten sehän on ihan täydellinen kalenteri minulle! Etsin kyllä ensin kolmesta kaupasta turhaan, mutta neljännestä löytyi. Kalenterissa on 24 luukkua, jokaisessa annos-pikapuuro. Laskin kalenterin kyljestä että 18 erilaista puuroa löytyy sisältä. 

Vielä ajattelin ostaa ihan perinteisen kuvakalenterin, ja jospa saisin tänäkin vuonna tehtyä koko porukalle kalenterit. Viime vuotiset löytyy täältä. Joko teillä on kalenteri hankittuna?


~Hannele~

4 kommenttia:

 1. Onpas mielenkiintoisia kalentereita! Minä sain lakukalenterin ja pieni kuvakalenterikin löytyy. 😀

  VastaaPoista
 2. Hauskat kalenterit teillä! Minä olen tilannut itselleni Unelmallisen kaavajoulukalenterin. Kaksi lasta halusi ostaa Kinder-kalenterin ja kaksi haluaa minun tekevän heille patukkakalenterin paperipusseihin. Miehelle taidan osaa taas isänpäivälahjaksi salmiakkikalenterin. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä ei oo ollu vuosiin kalentereita, kun lapsetkin on jo maailmalla. Valinnan varaa ois kyllä:)

  VastaaPoista
 4. Meillä on Fazerin suklaakalenteri ja teekalenteri:)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥