16.11.2021

Operaatio Joulun lapsi-paketti

Meillä on muodostunut jo perinteeksi paketoida lahja Operaatio Joulun lapsi-keräykseen. Aloitettiin perinne silloin, kun Halpa-Halleihin tuli keräyspisteet, tänä vuonna on viides kerta. Olemme paketoineet joka vuosi yhden lahjan, aina vuorotellen kahden nuorimman ikätovereille. Viime vuonna laitettiin paketti 10-14-vuotiaalle tytölle, nyt samanikäiselle pojalle. Korttiin on aina laitettu lapsen kuva mukaan. Nuorin tyttö on nyt kasvanut ohi lahjan saajien ikäryhmästä mutta kuopus voi vielä parina vuonna laittaa saman ikäiselle pojalle kenkälaatikkolahjan. Juuri ja juuri mahtuivat kaikki tarvittavat tavarat laatikkoon, noin isoilla lapsilla kun pelkästään paita, pipo ym vievät enemmän tilaa kuin ihan pienillä. Paketista löytyy ohjeiden mukaisesti ohut pitkähihainen paita, pipo, hanskat, sukkia, pulmapeli, penaali, vihko, kyniä, värikynät, kumeja, terotin, hammasharja, saippua ja kampa. 

Parhaillaan on menossa palautusviikko ja paketteja otetaan vastaan keräyspisteissä 22.11. saakka. Operaatio Joulun lapsen sivuilta löytyvät niin pakkausohjeet kuin keräyspisteetkin. Myös virtuaalisen paketin voi pakata sivustolla. Halpa-Halleissa on kassan jälkeen kasa koottavia laatikoita ja valmiit paketit voi jättää kassalle. Mitään nestemäistä, syötävää tai käytettyä paketteihin ei saa laittaa. Kaikki paketit tarkastetaan, ja siinä taitaakin olla vähäksi aikaa puuhaa kun mm. viime vuonna kenkälaatikkolahjoja annettiin melkein 30 000 kappaletta. Olen monena vuonna katsonut videoita pakettien jakelumatkoilta. Ei voi käsittää kuinka huonoissa oloissa osa lapsista elää! Tämä paketti voi olla jollekin koko joulun ainut lahja ♥

~Hannele~


3 kommenttia:

  1. Upean paketin olette koonneet, ja varmasti se ilahduttaa saajaansa.Taas minä myöhästyin tuosta pakettikeräyksestä, joten taidan laittaa virtuaalilahjan.

    VastaaPoista
  2. Ihana lahja <3. Saa varmasti vastaanottajan onnelliseksi :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥