3.5.2021

Merihenkinen lahjaboksi

Pikkuveljeni perheineen osti ensimmäisen purjeveneensä ja siitäpä sainkin taas hyvän syyn lahjaboksin tekoon. Sain idean boksista melkein heti, kun he olivat kertoneet ostoaikeistaan ja ihan malttamattomana odotin että pääsen sen tekemään! Kun purjehtijat viime viikolla kotiutuivat siirtopurjehdukselta, odotti kotiovella "tuparilahja" uusille veneen omistajille :)  Paketista löytyi Pepsi Maxit coolereineen kapteenille ja perämiehelle sekä lapsille aiheeseen sopivia pillejä. Lisäksi laitoin koko perheelle vähän herkkuja, tietysti sävyyn ja aiheeseen sopivia. Tölkkicoolerit ja pillit tilasin Mermaiden's Sailing Soul-verkkokaupasta ja ne tulivat parissa päivässä postilaatikkoon. On niin kiva fiilis aina kun keksii jonkun uuden idean lahjaboksin sisällöksi. Seuraavaksi täytyykin miettiä synttärilahjaa esikoiselle :)

P.S. Lahjan saajien seikkailuja voi seurata Instagramissa

Kivaa uutta viikkoa!
~Hannele~


7 kommenttia:

 1. On täydellinen pakkaus ja aiheeseen sopiva.Olet todella idearikas! "Maa vakasin ja Jumala totisin" mummu ruukasi sanoa. Kun pappa tuli Ameriikasta taloa tienaamasta, niin oli ajatellut mennä takaisin ja viedä vaimon ja kaksi poikaa sinne. Mummu oli sanonut että en lähde lapsia hukuttamaan, kun matka olis kestänyt pari viikkoa. Tässä perinnetietoa ja historiakatsaus suvun tapahtumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Viisas on isomummu ollut kun ei lähtenyt 😄 Muistankin kuulleeni tuon lauseen, isäkin on tainnut puhua siitä. Oliko se murteella hukihtehen tai hukihteen? 😊

   Poista
  2. Joo oikein muistat kyllä se oli oikein, että hukihtehen.

   Poista
 2. Ihana paketti ja mukavia muistelmia<3

  VastaaPoista
 3. Mahtava idea ja kauniisti kaikki sopivat värien ja kuosien puolesta yhteen. Tosi mahtava idis, tämä pitää varastaa! ;) :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥