8.4.2021

Mihin kului pakkoloma?

Kuukauden pakkoloma alkaa olla loppusuoralla, huomenna saa meidän alueella ravintolat ja kahvilat taas avata ovensa asiakkaille. Minulla on ensimmäinen työpävä vasta tiistaina joten muutama vapaa päivä on vielä ennen sitä, Mihin sitten kului tämä kuukausi kun ei täällä blogissakaan ole sitä suunniteltua aktiivisuutta ollut havaittavissa? No sen lisäksi että oltiin tytön kanssa viisi yötä sairaalassa kuten edellisessä postauksessa kerroin, mainitsin aiemmin sairastaneeni kättäni. Ja en kyllä ikinä ole mitään vaivaa sairastanut näin pitkään ja tosissaan (siitä saakin olla kiitollinen!) Kolme viikkoa sitten meni yläselkä jostain lapojen välistä jumiin eikä se ollut vielä kunnossa kun tehtiin talven viimeisiä lumitöitä. Siitähän otti joku lihas/olkapää/mikä lie nokkiinsa ja tuli jonnekin pinne tai vastaava joka aiheutti parin sormen puutumista ja jotain älytöntä hermosärkyä vaihtelevasti käsivarressa, olkapäässä ja milloin missäkin. Yöt on olleet pahimpia mutta nyt alkaa olla voiton puolella ja pystyin jo ihan tähän koneelle istumaan ja hiirtä käyttämään. Mutta on tullut tässä kolmen viikon aikana huomattua että jatkuva kipu syö energiaa ihan älyttömän paljon. Kai tälläkin oli joku tarkoituksensa että jouduin keskittymään lepoon ja itseeni niin paljon tämän pakkoloman aikana. Jatkossa täytyy ymmärtää ottaa aikaa ja vaivaa omalle hyvinvoinnille jo ennen kuin joku paikka on kipeä. Ja ehkäpä seuraava postaus on jotain muuta kuin sairaskertomus! Mutta näinhän se on että täyteen elämään kuuluu välillä myös elämän varjopuolia.

Mutta huomenna siis pääsee taas myös Pohjois-Pohjanmaalla kahvittelemaan ja aterioimaan sisätiloissa, laitankin postauksen kuvitukseksi aiemmin kuvaamiani tunnelmia Langin Kauppahuuoneelta.  Menkäähän kahville :)

~Hannele~

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti kipu on nyt taakse jäänyttä. Kahvilla pitäisi käydä. Se on edelleen suunnitelmissa. Ihania kuvia taas<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤ Vieläkään ei olla käden kanssa "kuivilla" mutta aika lähellä jo 👍 Tuuhan kahville 😊

   Poista
 2. Hyvin sanoit, että kipukin kuuluu täyteen elämään!
  Saa nähdä, milloin täällä Varsinais-Suomessa pääsee kahviloihin tai ravintoloihin herkuttelemaan. Alkaa olla jo ikävä tuollaisia elämän pikku nautintoja.
  Hyvää kevättä sinne Pohjois-Pohjanmaalle - lapsuuskotini maakuntaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on! Toivottavasti siellä teilläkin on päästy jo vähän lähemmäs tavallista arkea, pikkuhiljaa 👍❤ Kiitos! 😊

   Poista
 3. Kipu on kurja seuralainen ja niin kuin kirjoitit yhdyn tuohon, että kipuilu syö energiaa. Toivottavasti olet jo kunnossa.
  Missään kahvilassa ei ole tullut käytyä aikoihin. Kovasti sitä jo odottaa, että päästäisiin elämään jo normaalimpaa elämää.

  Mukavaa viikkoa sinulle Hannele! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt jo aika lähellä, huomaa kyllä että energiaa alkaa taas löytyä enemmän kun ei ole koko ajan kipua. Välillä muistuttelee vielä mutta ei vaikuta onneksi toimintaan. Mutta kylläpä se vei kauan! Kiitos, toivotaan sinne teidänkin suunnalle jo normaalimpaa arkea ❤

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa ♥