Meillä oli kahdella lapsella koulutehtävänä brunssi, ysiluokkalaisella äitienpäiväbrunssi ja
kokkikoululaisella vappubrunssi. Tänään oli sitten tarjolla niiden yhdistelmä, senkin takia että
itse olen äitienpäivänä töissä joten oli kivempi tehdä se näin etukäteen. Brunssi on myös aina tehokas
tapa saada koko konkkaronkka koolle! Lasten kasvaessa on aina vain on harvinaisempaa että ihan
kaikki ovat samaan aikaan kotona poika- ja tyttöystävineen. Tänään brunssipöytään tuli uusi
elementti, joka sai heti suuren suosion: herkkutarjotin jossa oli suklaata, vaahtokarkkeja ja
mansikoita. Naurettiinkin, että tämä valikoima näköjään vain kasvaa joka kerta :D
Täytetyt sämpylät ovat olleet mukana siitä asti kun ollaan ihan ensimmäisen kerran syöty "maailman
parasta aamupallaa" Silloin niiden lisäksi on ollut vain tuoremehuja, hedelmiä ja porkkanaa.
6 vuoden aikana mukaan ovat tulleet mm. munat, pekonit, nakit, lihapullat, jugurtit ja pannarit
Oli kyllä puhetta että kesällä voisi tehdä brunssin ulos ja keksiä vaihteeksi jotain aivan muuta :)
Mukavaa sunnuntai-iltaa!
~Hannele~
Aivan ihanan näköinen kattaus! Ihan kuin parhaimmissa hotelleissa. Oi jospa oisin saanut olla mukana.... :)
VastaaPoistaNämä on kyllä sellaisia elämän pieniä juhlahetkiä, nyt vielä entistäkin merkityksellisempiä kun sosiaalinen elämä on lähes nollissa :)
PoistaSiis aivan mahtava brunssikattaus! Nyt tuli kyllä vesi kielelle, nams! Ja ihanat kuvat muutenkin. ❤
VastaaPoistaKiitos ❤ Nyt näistä pienistä juhlahetkistä on entistäkin enemmän iloa :)
Poista