26.4.2017

Katkarapuwokki

Tällaisina aamupäivinä kun muita ei ole kotona,
olen vähän laiska tekemään oikeaa ruokaa itselleni.
Aamulla inspiroiduin kuitenkin Alexan postauksesta,
ja tein katkarapuwokkia. Pakastimessa oli sopivasti
puolikas pussillinen katkarapuja, jotka vähän hitaasti meillä
kuluvat kun muut eivät niistä niin välitä kuin minä.
Näin yksinään ne onkin hyvä sieltä aina käyttää :)

Wokkiin tuli punasipulia, chiliä, (itse laitoin jalapenoa
purkista kun chiliä ei sattunut olemaan) kirsikkatomaatteja,
pippuria, suolaa ja katkarapuja. Punasipuli ja chili kuullotetaan
öljyssä ja heitetään sekaan kirsikkatomaatit. Ne saavat rauhassa
muhia ja pehmentyä. Lopuksi laitetaan levy kuumemmalle
ja lisätään sulaneet katkaravut joita kypsennetään vain hetki.
Lisäksi keitettyä riisiä. Helppoa ja hyvää, suosittelen kokeilemaan!






Ja sanonpahan vaan että ei ole nyt keväästä tietoakaan,
lunta tulee vaakatasossa! Hiihtokelit kohta :D

~Hannele~

3 kommenttia:

  1. Näyttää herkulliselta!
    Minä olen meillä ainoa joka syö katkarapuja.
    Yleensä laitan katkarapuja omaan pizzaan.😀
    Mukavaa illan jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Herkulliselta näyttää, meillä kyllä kaikki syö katkarapuja.
    Mukavaa vappua sinne.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥