27.8.2012

Strömsössä...

...on lauantaina 1.9. klo 10-16 avoimet ovet,
onko kukaan menossa?
Mulla ois aikomus jos ei esteitä tuu :)
Lisätietoa löytyy täältä.
(Kuva kopioitu Strömsön sivuilta ja vähän muokattu)


~Hannele~

9 kommenttia:

 1. Tuolla käytiin aina teininä, ja pikkasen sen jälkeenkin uimassa ja notskilla, ja ton rakennuksen edustalla pelailtiin ultimatea. Nostalgista! :)
  -serkku

  VastaaPoista
 2. Ihan niinkö NÄIIIIN paljon tahtoisin lähteä avoimiin oviin, mutta taitaa jäädä väliin.. Harmi. Mutta luulen, uskon ja toivon että strömsössä on jälleen ensi vuonna avoimet ovet!!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellisen kerran avoimet ovet on ollu 2006, toivottavasti eivät yhtä pitkää taukoa pidä! Voin minä napata sinutkin kyytiin matkan varrelta ;D

   Poista
 3. Jostakin tänne löysin...ihan tässä nälkä tuli, kun katsoin kuvia kaikista leipomiostasi herkuista. Ihana blogi sinulla! Tervetuloa myös vastavierailulle Villa Vaahtokarkkiin, jos värkkäilyiltäsi ehdit:)

  VastaaPoista
 4. Jos siellä päin olisin, niin kyllä menisin!!! Kerran ihana Maikkilan Maikki meidät sinne perheensä kera vei... upea paikka ja olisi hienoa nähdä taloa sisältäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meiltäkin matkaa mutta mua harmittais niiin paljon jos pois jäisin! :)

   Poista
 5. Heh, me käydään tuolla aina uimassa, ihan paras uimaranta. :) Olis ollu kiva mennä mutta laiskuus iski, ajattelin kyllä mennä..jotenkin vaan meinasin että jos on kamalasti porukkaa liikkeellä nii ei jaksa.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥