1.8.2023

Heinäkuu

Pieni kooste heinäkuulta.  Nopeasti vierähtäneeseen kuukauteen mahtui sekä töitä että lomailua. Useampia tapahtumia, työreissuja ja pari lomareissua. Pariin kesäkahvilaankin ehdittiin, vaikka uhkaavasti näytti että jää väliin. 10 vuoden tauon jälkeen teimme retkeilysutolla 6 päivän reissun Pohjois-Norjaan miehen ja kahden nuorimman lapsen kanssa. Siitä täytyy kyllä saada aikaiseksi oma postaus, kunhan parin viikon päästä elämä rauhoittuu etelän työmaiden valmistuttua ja sen myötä työreissujen ollessa ohi. 

P.S. Unohdin eilen julkaista tämän postauksen, jonka olin tehnyt sunnuntaina puolivalmiiksi.  Joten ensimmäistä kertaa 15:n ja puolen vuoden aikana, jäi yksi kuukausi täysin ilman julkaisuja 😅 


~Hannele~

5 kommenttia:

 1. On sitä vain tuollaisillakin kulkuneuvoilla pärjätty aikoinaan. Hyvä että joku on säilyttänyt. Viimeisessä kuvassa komea kansakoulun mustepullo jollaisesta koululaiset täyttivät omansa. Jylhät maisemat, tuon sillan olen nähnyt ruskaretkellä.

  VastaaPoista
 2. Huikeat kuvat 🤗 Mekin olemme tehneet Norjan-reissun matkailuautolla. Oli hieno kokemus maisemineen. Pitääpä palata lukemaan postauksesi sieltä 👌

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää heinäkuusi. Aivan huikeita kuvia.
  Meillä satoi kaatamalla koko heinäkuun ajan. Erikoinen oli saa täällä Itä-Suomessa.

  VastaaPoista
 4. Jos lukijoiden / vierailijoiden kommentti ilahduttaa sinua niin myös sinun vastaukset kommentteihin varmaankin ilahduttaa jokaista joka postauksiasi käy kommentoimassa, ei millään pahalla mutta näin nämä asiat menee SORRY !!!!!! Itse en kommentoi semmoisessa blogissa missä blogin kirjoittaja ei vastaa kommentteihin ( tätä kommenttia lukuun ottamatta ).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos palautteesta. Olen tietoinen, että viimeisen ehkä vajaan parin vuoden ajan kommentteihin vastaaminen on jäänyt liian vähälle. Se on vaivannut itseänikin, mutta välillä elämä on sellaista, ettei resurssit vain riitä. Tämän vuoden aikana olen käynyt blogissa käytännössä vain, kun olen julkaissut postauksen. Se on ehkä ollut enemmän päiväkirjaa itselle ja sellaista tekohengitystä blogille, koska kokonaan en tästä halua luopua. Toisekseen en jostain syystä saa puhelimella vastattua kommentteihin. Mutta ehkä/toivottavasti jatkossa taas on enemmän resursseja tännekin. Ja tuo kommenttisi ilahduttaa- lause on edelleen totta, niin kuin silloin n. 15 vuotta sitten kun sen olen laittanut. Mutta elämä ei ole vuodesta toiseen täsmälleen samanlaista ja blogin kanssa mennään sen mukaan miten muulta elämältä jää aikaa vaikka tämä 15 vuoden aikana on ollut myös ihan valtava voimavara. Mukavaa loppusyksyä :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa ♥