3.3.2022

Maaliskuu

No niin, ollaan jo maaliskuussa ja on korkea aika lopettaa radiohiljaisuus. Tuli tuossa sairastettua itsekin korona, onneksi suhteellisen helposti. Muutaman päivän oli ihan hirveä olo ja pää tukossa. Siitä kuitenkin jäi sellainen väsymys, voimien vähyys ja ajoittainen huono olo,  että töiden lisäksi ei ole oikein ollut energiaa muuhun. Nyt alkaa näyttää jo paremmalta, mutta pari vapaapäivää tähän väliin tulivat tarpeeseen. Eilen kävin jo aamuauringossa vähän kävelyllä,  tänäänkin ajattelin käydä nauttimassa auringosta. Postauksen kuva on otettu aiemmin, nyt ei ole enää tuossa kohdassa lunta. Vaikka talvi oli kaunis, on ihana kun lumet alkavat sulaa ja aurinko jo selvästi lämmittää. Eiköhän tästä pian päästä jo keväthangillekin. Vasta ostettiin lumikengät ja liukulumikengät sekä eräsuksiin paremmat siteet mutta ei paljoa ehditty niitä testailla ennen sairastumista. Jospa viikonloppuna jo tohtisi lähteä retkeilemään niillä?

Blogini täyttää ensi viikolla jo 14 vuotta! Sen tarkoitus on pitkälti ollut auttaa sekä itseäni, että samalla muitakin näkemään elämän ja tavallisen arjen pienet ilot. Nyt kun maailmantilanne on entistäkin ahdistavampi, on niillä asioilla vielä entistäkin suurempi merkitys. Kun ei tilanteeseen itse voi vaikuttaa muuten kuin osallistumalla avustuksiin, on hyvä käyttää myös aikaa ilon ja hyvien asioiden jakamiseen. Uskon aina siihen, että hyvä lisää hyvää  ♥Näiden hajanaisten ajatusten myötä toivotan aurinkoista maaliskuuta ♥

~Hannele~

4 kommenttia:

 1. Minäkin uskon, että hyvän jakaminen lisää hyvää. Sinä teet sitä jakamalla kauniita kuvia arjesta. Kiitos siitä! <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa maaliskuuta<3! Kesää kohti mennään. Ajatella jo 14 vuotta olemme saaneet seurata blogiasi ja kauniita kuviasi.

  VastaaPoista
 3. Blogiasi on ollut kiva seurata, kuvat ovat kauniita ja esittelet mielenkiintoisesti monenlaisia juttuja. Kiitos!
  Aurinkoista maaliskuuta!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥