13.6.2021

Kesäkuulumisia

Ajattelinpa laittaa vähän kesäkuulumisia puhelinkuvien kera, kun ei ole kameralla tullut juurikaan kuvailtua. Puhelin onneksi kulkee mukana ja sillä otettuja kuvia löytyy aina. Olen yrittänyt päästä eroon ajatuksesta, että blogin kuvien pitäisi aina olla kameralla otettuja, mutta aina se tuntuu vähän vaikealta  :)

Tänään on aloitettu kesäkahvilakausi vaalikahveilla äänestyksen jälkeen, kun kotiseutuyhdistys myi Aittatorilla kahvia ja pullaa. Sen jälkeen kävimme miehen kanssa juhlistamassa huomista 24-vuotishääpäivää ja käyttämässä miehen töistä lahjaksi saaman lahjakortin Sandy Keltissä. Vielä ajattelin käydä ilta-auringossa pyöräilemässä. Kesäiltojen tunnelma on niin ihana, että haluan nauttia siitä täysin siemauksin!

No mitäs muuta sitten? Koululaiset  ovat päässeet kesälomille ja kaksi tyttöä valmistui ammattiin ♥ Toinen valmistui merkonomiksi ja toinen kokiksi. Valmistumispäivänä joimme täällä kotona kahvit ihan vain kaupan mutakakkujen ja jäätelön kanssa. Juhlimme myöhemmin kesällä, kun ei tohdittu valmistujaisviikonlopulle vielä järjestää. Vaikka nyt vähän harmittaa, kun oli niin hyvät ilmatkin ja muutenkin aika hyvä tilanne yleisesti. Mutta jospa sää suosii myös sitten kun juhlitaan :)

Miehen kanssa kävimme viikko sitten pariin kertaan veneretkellä miehen perheen soutuveneellä. Viime kesänä ei tullut käytyä kuin ehkä kolme kertaa, kun ensimmäiselä reissulla potkuri otti osumaa ja se tuli korjatuksi vasta myöhemmin kesällä. Jospa tänä vuonna veneretkiä tulisi enemmän. Jokea ei pääse mahdottoman pitkälle näin tulva-ajan ulkopuolella, ennen kuin ensimmäinen koski tulee vastaan. Mutta se pätkä jonka pääsee, on niin kiva. Viikko sitten oli vielä tuomet kukassa ja niitä on rannassa paljon!

Pyöräilemässä on tullut käytyä usein. Liityin kilometrikisaan ja sieltä on näppärä seurata kesän aikana kertyviä kilometrejä. Itselleni ei tosin ole tärkeintä pyöräilty matka tai vauhti, vaan hyvä fiilis ja kauniit maisemat. Ehkä parasta maisemissa on tähän asti olleet laiduntavat lehmät. Tuovat niin muistoja lapsuuden kesistä ♥

Kesäkahviloista puheenollen, otin taas tavoitteeksi käydä ainakin kymmenessä (kesä)kahvilassa kesän aikana. Viime vuonna jäin tavoitteesta, jospa tänä vuonna menee paremmin :)

~Hannele~

P.S. Ja ollaanhan me uimassakin käyty jo pari kertaa, kiitos helteiden! Yhtä aikaisin en ole tainnut talviturkkeja pudottaa sitten nuoruusvuosien :)

5 kommenttia:

 1. Blogeja selasin ja tulin sinulle vierailulle🌼
  Ihana blogi,kauniit kuvat,samoja kiinnostuksen kohteita ,kuin minullakin.
  Kesä on kyllä niin kaunista aikaa,tästä nauttikaamme. Aurinkoista viikkoa sinulle.
  Ps. Klikkaan seuraajaksesi,niin polkuni johtaa tänne toistekkin🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla että löysit tänne, toivottavasti tulet saamaan paljon iloa mukaasi 🥰 Tulenpa vastavierailulle 😊

   Poista
 2. Ihania kesätunnelmia kuvissa! On kyllä ollut kauniit kesäkelit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan harvinaisen hienot ilmat kyllä 😍Tuntuu että kaikki kukkiikin niin nopeasti, ettei perässä pysy kun on niin lämmintä!

   Poista
 3. Kauniita kesäkuvia, tunelman aistii. Tykkään kun löysit lehmiä laitumella niitä olen kaipaillut. Olin viikonloppuna Helsingissä ja mennen tullen katselin maalaismaisemia, mutta lehmiä ja lampaita näkyi vain parissa paikassa.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥