28.9.2020

Upea ruska

Tuntuuko minusta vain, vai onko ruska tänä vuonna erityisen värikäs? Ei ollenkaan hullummat kesälomamaisemat näin syyskuussakaan kun luonto hehkuu niin upeissa väreissä!

Lauantai-iltana kävimme miehen kanssa veneellä joella, kun vesi nyt oli laskenut Aila-myrskyn ja sateiden jäljiltä normaaliin korkeuteen. Siirsimme soutuveneen pari kilometriä alemmas ja annoimme veneen enimmäkseen vain lipua itsekseen virran mukana. Aika hienoa oli kokea ruska myös joelta käsin. Kun vielä aurinko olisi paistanut sumuisen sään sijaan, niin puiden värit olisivat hehkuneet vielä kirkkaammin. Otin lähtiessä myös kameran mukaan, mutta siinä olikin väärä, pidempi objektiivi paikallaan joten vähiin jäivät kuvailut tällä kertaa. Täytyy vielä nyt toisen lomaviikon aikana käydä kuvailemassa ruskan värjäämiä maisemia ♥


Iloa viikkoon ♥

~Hannele~

5 kommenttia:

 1. Kauniita ruskakuvia! <3
  Nopsasti on kyllä luonto vaihtanut väriä.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ❤ Niin on, ja nyt puut tyhjenevät yhtä nopeaan tahtiin. Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Huikean kauniita kuvia. Itsekin tänään melkein kompastelin jalkoihini, kun ihastelin ruskaa. Se todella tuntuu erityisen kauniilta juuri tänä syksynä. 4-vee veljentyttö käveli takanani, kunnes yhtäkkiä kuului: "Ei sattunut!" Käännyin ympäri ja tyttö kömpi ylös maasta. Oli varmaan katsellut ruskaa hänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana pikkuinen 🤭😍 Kunnon väriterapiaa saadaan tänä syksynä ❤

   Poista
 3. Ihania,kauniita kuvia!Rakastan vuodenaikojamme.Vielä kun saataisiin lunta eteläänkin talveksi:)-sanna-

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥