26.6.2013

Vihertää...

...sisälläkin. Mulla on ollut monta vuotta "viherkasviton"
vaihe sisällä Kun kerran onnistun kaikki tappamaan.
(Tunnustan, myös sen oliivipuun!!)
Nyt alkaa pikkuhiljaa vihertää taas.
Murattikin, sitä ei oo ollut todella pitkään aikaan :)
Kestäähän nämä kuitenkin vähän pitempään kuin leikkokukat :D~Hannele~

23 kommenttia:

 1. Muratti ja rahapuu on onneksi kestäviä! :) Meillekin kotiutui viikonloppuna muratti ja meidän rahapuu on ollut hengissä jo yli 4 vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, oon onnistunut tappamaan jo monta rahapuutakin :D Niiden kohalla on tainnut olla syynä liika kastelu, tosin kuin yleensä. Oliivipuun kanssa mokasin, en hoksannut että ruukun pohjalle jäi vettä ja sehän veti herneet nenään heti :/

   Poista
 2. Huipusti vihertää:-). Mulla ei ole kuin pari kukkaa. Kastelu tahtoo olla mulla liian epäsäännöllistä, että kukat ei taida oikein tykätä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mulla, jos en kastele liian harvoin, niin sitten liian usein :D

   Poista
 3. Viherrystä viherrystä! Mulla on sama taito kuin sulla, pidän peukkuja nykyisten viherkasvieni puolesta, josko selviävät hengissä luonani.. ;-)

  VastaaPoista
 4. Rahapuu on onneksi aika helppo.... Kauniit asetelmat ja ihana tuo renesanssipöytä!

  VastaaPoista
 5. Meillä on paljon isoja viherkasveja ja avain sanat on valo muttei suoranainen auringon paahde..kastelu ja silloin tällöin lannoitetta..eilen just vein kaikki viherkasvit suihkuun sillä suihkussa lähtee pöly lehtien pinnasta ja ne tykkää siitä tämän teen noin kahden kuukauden välein..tai puolentoista kuukauden välein..mutta en talvisin kun kasveilla on lepovaihe..
  jos ei muuista lannoitusta, niin on niitä ravinne puikkoja on kukkiville ja viherkasveille sun muille kaupoissa niitä..ne on helppoja käyttää kun lukee ohjeet..
  Jos kasvit on patterin läheisyydessä talvisin, kastelua pitää lisätä..ja suihkuttelu esim suihkupullolla on parasta..mutta sitä mullan kosteutta on vaan seurattava..jottei multa pääse korpuksi asti..
  laitoin noin niinkuin muuten vaan omia vinkkejä kasveista kun meillä ainakin kasvit kukoistaa tosin kun kasvavat nytkin hurjaa vauhtia niin tilanpuute alkaa vaivata ja siskolta on hakematta sellanen suuren suuri viherkasvi vielä :)
  Mukavaa torstaita sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Meilläkään ei ole vuosiin ollut viherkasveja, jotain pientä voisi hankkiakin. Aiemmin oli kiinanruusua, kliivia, rönsyliljoja ainakin. Tosi upea vanha pöytä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, muutama pieni sinne tänne :) Kiitos, löysin sen tosi edullisesti Ruotsista muutama vuosi sitten :)

   Poista
 7. Ihania vihreitä :) Itellä on myös taipumusta tappaa kaikki. Rahapuuta voiskin koklata seuraavaks. Tällä hetkellä kotona on pari vihreetä jotka molemmat kitukasvusia :D

  Ainiin, iso kiitos vielä, laukku saapui kotiin ja onhan se kaunis. Niin täydellinen kesälaukku. :) Tuo väriä asuun heti kertaheitolla :)

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia. Meillekkin kotiutui vihreää ja haluan saada niitä lisää. Juoru on helppo kasvi,kuulemma,ystävä antoi minulle sen oksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos A-R :) Juoruja meillä kotona oli aina, se on tainnutkin aina olla sellainen kasvi jota annetaan ystäville. Nimensä veroinen :D

   Poista
 9. Mulla on kans tapana tappaa kaikki viherkasvit. Tosin akvaariossa ne on aina menestyneet tosi hyvin. Nyt on pieni taapero mukana vauhdissa, joten ei voi kuvitellakaan mitään viherkasveja, joten rahatkin on säästyneet :)

  Tervetuloa tutustumaan blogiini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottavaa kuulla että mulla on kohtalotovereita :D
   Kiitos, täytyypä tulla käymään!

   Poista
 10. Upea tummanpuhuva kokonaisuus, tykkään kovasti tuosta sun tyylistä. Herkut oli tuolla alhaalla aivan ihania, ja nyt kun olen laihdutuskuurilla, oli pakko lopettaa katselu niihin pottuihin...jo siinä kohtaa tuli ihan kamala nälkä- taas ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viipula! Täällä sais kyllä leipoa kun ei pakastimessa oo mitään vierasvaraa mutta ehkä ois parempi olla leipomatta :D

   Poista
 11. ihanan näköistä teillä! =) Meillä on viherkasvit "heitteillä", kastelen liian harvoin ( ja minun kun pitäs olla puutarhuri :O ;-))

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥