3.12.2012

Kolmas luukku

Ensimmäinen adventin kunniaksi
aamupuuropöytä katettiin kauniisti.


Ja hei, meilläkin on vihdoin lunta 
~Hannele~

8 kommenttia:

 1. Riisipuuroa! Oih! Voisin syödä sitä joka-joka-joka päivä ja karkkikepeillä hämmentää kuumaa kaakaota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin hyvää. Ja tosi hyvä ratkaisu sunnuntaiaamuihin, ruuan kanssa ei oo ollenkaan niin kiire kun puolen päivän aikaan syödään riisipuuroa :)

   Poista
 2. Mun äidilläni on ihanan uuniriisipuuron ohje. Sillä tulee samettisen pehmeää puuroa. Joskus musta uunipuurot on jotenkin kuivakoita, mutta se on taivaallista! Pääsee hämmentämättä ja vahtimatta valmiille puurovadille ;o)Pitääkin muistaa pyytää äidiltä se resepti. Mulla on tehnyt koko päivän mieli riisipuuroa noiden kuviesi jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitanpa tähän nyt oman tapani keittää puuroa, se ohje on äidiltä saatu ja niin hyvää :) Ensin laitetaan kattilan pohjalle voita ja annetaan sulaa. Päälle tila-tai täysmaitoa (muusta ei tuu hyvää puuroa ;)) ja sekoitetaan niin kauan kunnes kiehuu. Lisätään puuroriisiä kahvikupillinen (1,5dl) litraa kohti ja pienennetään levy kakkoselle. Sen jälkeen ei tarvi sekoittaa kuin silloin tällöin ohimennen. Kun puuro sakenee, pienennän levyn ykköselle. Vajaan tunnin kiehumisen jälkeen puuro on valmista ja laitetaan suolaa tl ltraa kohti En siis keitä riisejä ollenkaan vedessä vaan laitan suoraan maitoon. :)

   Poista
 3. Nam nam, mitä herkkuja...ja niin kaunista aina:)Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 4. Ihana kaunis tunnelma ja herkkuja <3

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥