29.12.2010

Oi kuusipuu...

Räpsin kuvia kuusenkoristeista, katsotaan niitä
sitten täältä kun näyttää käyvän meille kuten
niin monelle muullekin tänä vuonna. Kuusi varistaa
neulasia niin paljon että saa nähdä voiko sitä
pitää edes vuodenvaihteen yli :(
Omaa tyhmyyttä kun en malttanut
sulattaa kuusta autotallissa...
Neulasrikkaita päiviä! ;)
~Hannele~
P.S. Ei ois haitannu vaikka pukki ois tuonu joko
uuden kameran tai paremmat kuvaustaidot ;)

12 kommenttia:

 1. Ihania koristeita! Meillä kuusi suorastaan haisi pari päivää, kun se tuotiin sisälle ja nyt se varisee niin, että ropina käy. Meiltä ainakin lähtee pian ovesta ulos moinen !

  VastaaPoista
 2. Joo, pakkaset kuulemma tekee tuon hajun kuuseen. Oli tänään lehesä. Ja syy varistamiseen voisi olla että moni varmaan kävi hakemassa alakuulla metästä kuusen. Meillä oli muovikuusi, mutta yhteen paikkaan vietiin metästä kuusi, niin se leikattiin nousevalla kuulla, eipä varistanu juuri ollenkaan. Mua on alkanu kiinnostaa kovasti entivanhaset neuvot kuunkierron vaiheysta.
  Mukavaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
 3. Meillä ei onneksi kuusi paljon varista, vielä ainakaan. :) Pitäisin mielelläni ainaskin loppiaiseen. ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanat koristeet! Meillä kans kuusi varistaa ankarasti..heitetään mäelle heti vuoden vaihteen jälkeen :D Kameran ja kuvaustaidot olis pukki voinut tännekin tuoda ;)

  VastaaPoista
 5. Onko kaikki itse tehtyjä? Miun pitää kyllä tehdä ensi jouluksi ainakin tuollaisia kolmanneksi ylinnä olevia palleroita!

  VastaaPoista
 6. kauniita koristeita on kuusi saanut yllensä ! Meidän kuusi piti jo heittää pois :( Se oli vaikeaa minulle koska olisin tahtonut pitää sen loppiaiseen asti.Neulaset vaan halusivat hyppelehtiä ahkerasti lattialle !
  mukavia vuoden viimeisiä päiviä sinulle !

  VastaaPoista
 7. Purnau: siipiä en ole itse tehnyt mutta muut ainakin osittain :) kuusi seisoo ainakin vielä olohuoneessa vaikka varistaakin. Taidan sinnillä pitää sen viikonlopun yli :) Vaikka mietin kyllä että jos hakiskin pienen uudenvuoden kuusen, sellaisen pöytämallin ;)

  VastaaPoista
 8. Kauniita koristeita! Annoin tänään periksi. Kuusi sai mennä. Varisti vaikka suli autotallissa ihan rauhassa. Haikeana hiukan, kun aina on saatu pitää loppiaiselle.
  Taidan haluta pikkuisen kuusen vielä tilalle:) Siispä laitan rakkaan aamusta metsään....
  Iloa ja valoa vuoden viimeisiin hetkiin!

  VastaaPoista
 9. Meillä oli sama ongelma neulasten kanssa. Jouduttiin viemään kuusi pois, kun lattia oli ihan vihreänä ja tyttö kävi vähän väliä hypistelemässä kuusta ja neulassade vain ropisi... Nuo koristeet on kauniita :)

  VastaaPoista
 10. Kaunis on teidän joulu ja kuusi ollut- todella kaunista!
  Itse meinasin värkätä tänä vuonna valkean joulun, ja ihan jo tuon marimekon pöytäliinan vuoksi- verhotkin olisivat sopineet niin hyvin, mutta totesin, että koristelun puolesta tulee liian kiire:) Mutta lauantaina riivin kaiken punaisen ja harmaan pois ja laitan marimekon liinan pöytään ja valko-beiget keittiön matskut takas:)

  Oikein ihanaa ja idearikasta uutta vuotta 2011 sinulle ja koko perheellesi! <3

  VastaaPoista
 11. Kauniita koristeita!

  Meillä kuusi vielä sisällä, neulasia ei ole kovinkaan paljon varissut, onneksi. Viimeistään viikonloppuna kannetaan se kuitenkin pihalle.

  VastaaPoista
 12. Hih kiitos : ))

  Ja oi ompa teillä ihania koristeita ollut kuusessa! Ihanan erilaisia kuin mitä on yleensä tottunut näkemään :> Meillä ei onneksi tänä vuonna ole neulasia talo täynnä, kun käytössä oli tekokuusi kissan takia - joten tsemppiä vaan teille sinne neulasrumbaan :D

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥