12.1.2019

Brunssin aika

Loppiaisena meillä oli tarjolla pitkästä, pitkästä aikaa brunssi, eli meidän perheen kielellä maailman 
parasta aamupallaa. Vähän herkuttelua sen kunniaksi, että seuraavana aamuna koululaisilla koitti 
paluu koulun penkille ja toiseksi vanhin lapsista lähti Rovaniemelle suorittamaan asevelvollisuuttaan 
Tarjolla oli suunituoreita sämpylöitä, jotka ovat aina noita esipaistettuja, Ne ollaan yleensä täytetty 
valmiiksi mutta nyt oikaistiin. Sämpylöille tietysti täytteet, tuoremehuja, nakkeja, lihapullia ja
pekonia, keitettyjä kananmunia, jugurtteja ja marjoja, tuoreita hedelmiä ja vähän vielä konvehteja
loppiaisen kunniaksi. Tyttö myös ilmoitti, ettei brunssia ilman amerikkalaisia pannareita ja paistelikin niitä
ison kasan. Pannareiden kaverina oli nutellaa ja vielä riitti joulukalenterista tulleita hillopurkkejakin.
Kuvat piti napata nopeasti, nälkäisen porukan pyöriessä ympärillä :D
 En tehnyt uudenvuoden lupauksia, mutta sen ilmoitin tavoitteeksi, että tänä vuonna jonkinlainen 
brunssi olisi tarjolla useammin. Minulla on ollut "pakkomielle" että haluan kaikkien lasten olevan 
kotona kun on maailman parasta aamupallaa ja siksi sitä onkin niin harvoin nykyään. Lapset kun 
kasvavat niin sellaisia sunnuntaiaamuja, jolloin ei ole mitään ohjelmaa ja kaikki ovat kotona, on aika harvoin. 
Olikin puhetta että tänä vuonna voitaisiin tehdä niin, että ilmoitan ennakkoon milloin on tulossa 
brunssi ja jokainen sitten huolehtii että on paikalla, joka pääsee ja haluaa :)






~Hannele~

3 kommenttia:

  1. Voi luoja miten herkullisen näköinen kattaus! Syön täällä juuri makaroonilaatikkoa, joka kyllä nyt kalpenee noiden herkkujen rinnalla. :D

    VastaaPoista
  2. Nyt on niin herkullisen näköistä että itsekkin tekee mieli brunssia :P Hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista
  3. Oi, miten herkullinen brunssi teillä ollutkin. Ja, tsemppiä niin lapselle kuin äidillekin varusmiesaikana!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥