26.6.2011

Juhannusherkkuja

Tänään herkuteltiin päiväkahvilla
mansikka-britalla, kesän ensimmäisistä
mansikoista tehdyllä, nam!
Ohje löytyy täältä.
Väliin laitoin tällä kertaa pelkästään
vatkattua flora vanillaa ja mansikkaviipaleita.
Ja perinneherkkua aamupalallla, itse tehtyä viiliä!
Pienenä söin aina viilin niin että sokeroin pinnan
ja söin sen ensin. Ja yhtä hyvälle se
maistuu edelleen. Kaupan viileissä se kerma ei
oo ollenkaan niin hyvää.
Tilamaidossa on rasvaprosentit kohillaan :D
Ihanaa päivänjatkoa!
~Hannele~

4 kommenttia:

  1. Sinun mansikkabritasi näyttää paremmalta, kuin oma raparperiseni, marengista tuli tällä kertaa vähän lässähtäneen oloinen. Seuraavaksi synttäreille olisi mansikka britan vuoro :)

    VastaaPoista
  2. Voi että alkoikin tehdä mieli kunnon viiliä, siis kellertävällä ihanalla kermapinnalla, ei mitään kaupan "0% rasvaa" joka ei ole minkään makuista. Mummu teki ennen aina kesällä viilin itse ja se oli maailman parasta välipalaa!

    Mukavaa kesää!

    t. Tuuli

    VastaaPoista
  3. Oih tuo ihana kaakku!!
    kunhan mansikkoja tulee kauppaan niin tekaisen myös tuollaisen;)

    -Karita

    VastaaPoista
  4. Just tuollai meki syötiin viiliä.. ai, että oikee vesi herahtaa kielelle ku kattoo tuota kuvaa.. ei se kaupan viili oo mistään kotosi ite tehtyyn verrattuna.. ;)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥