...kotiutui kauniisti auennut pioni,
kevään ihanin kukka!
Kasvimaan satoa odotellessa löytyy
persilja ja herneenversot keittiöstä :)
(ellei mennä koko kesää kaupan valikoimalla ;D)
Yhteishyvän ruokamaailma- lehdestä
kokeilin paahdettua tomaatti-halloumisalaattia.
Kyllä olikin hyvää! Ei niinkään lasten mieleen
mutta sen parempi meille aikuisille ;)
1 rasia (250g) kirsikkatomaatteja
1 iso punasipuli
1 rkl punaviinietikkaa
1rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria
1 pkt (200g) halloumijuustoa
salaattia
Halkaise tomaatit ja nosta laakeaan uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin.
Paahda 225-asteisten grillivastusten alla noin 15 minuuttia tai kunnes
ne hieman kuivahtavat ja saavat pinnalta väriä. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
Nosta viipaleet kulhoon ja valuta päälle punaviinietikka ja oliiviöljy.
Lisää joukkoon mausteet. Sekoita ja anna maustua vähintään 10 minuuttia.
Viipaloi halloumi ja sivele pintaan kevyesti öljyä. Paista tai grillaa kauniin ruskeiksi.
Levitä revityt salaatit tarjoiluvadille ja lisää päälle tomaatit,
marinoituneet sipulirenkaat ja halloumi. Tarjoa heti.
~Hannele~
Kuulostaa herkulliselta salaatilta!
VastaaPoistaMä just kattelin tuota samaa salaattia, että pitäs tehdä. Haloumni on niin nami :)Kaunis tuo pionin kukk <3
VastaaPoistaHalloumia justiinsa sunnuntaina grillattiin...eka akertaa...jostain syytä on meinannu mennä ohi meiltä koko juusto!
VastaaPoistaVitsi miten kaunis kukka :)
Pioni on minun lempi kukka.
VastaaPoistaJa kiitos vielä paketista. Oli aivan ihana ♥
Ihana Pioni ja varmasti ihana salaatti
VastaaPoista