26.8.2010

Herkkua!

Huomenta! Eilen alkoi tekemään mieli jotain herkkua
ja kokeilin uudenlaista täytettä kääretorttuun.
Oon vuosikaudet tehnyt Daimkääretorttua ja
siitä sovelsin toisen version.
Minttukrokanttikääretorttu
Pohja:
4 munaa
1,5 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta
Vaahdota munat ja sokeri, lisää kuivat aineet
ja paista 225 asteessa 7-9 min.
Täyte: (tästä tulee kahteen)
purkki kermaa vatkattuna
purkki rahkaa
levy minttukrokanttisuklaata sulatettuna
puoli levyä valkosuklaata sulatettuna
Hauskaa päivää kaikille, lähden keittelemään
vanhuksille aamupuuroa. Heippa vaan!
~Hannele~

6 kommenttia:

  1. Voi ku ihana. Tätä mä kokeilen sunnuntaiksi ku tulee Sariannan kummit synttäreille. Jospa se mullakin onnistuis tai sit saa Maarika tehdä. Kiitos ku laitoit ohjeen tänne.

    VastaaPoista
  2. Oivoi, nyt alakoo tekemähän heti aamusta mieli jotaki hyväskää.. Ja mun pitääs laihduttaa eikä syörä herkkuja XD

    Kiva kuitenki ku jaoit tän ohojeen ;-)

    VastaaPoista
  3. voi miten hyvännäköstä!!!pakko kokeilla:)

    VastaaPoista
  4. Kannattaa kyllä kokeilla! Laitoin täytteeseen ensin vain tuota minttukrokanttisuklaata mut lisäsin sitten myös valkosuklaata, pehmensi makua kivasti :)

    VastaaPoista
  5. Ja olihan se hyvää :) Kiitos vielä viimeisestä...

    VastaaPoista
  6. Apua, mun on pakko ruveta kokeileen tuota! Näyttää ja kuulostaa niin hyvältä!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥