Eilen herkuteltiin ranskalaisella suklaakakulla. Vähän kuin
mutakakku ja vähintään yhtä hyvää! Vappu Pimiän
jakama ohje löytyi sattumalta netistä ja hyvä kun löytyi.
Nimittäin tätä meillä tehdään jatkossa usein, se on varma!
Kaupasta löytyi herkullisen näköisiä mansikoita koristeeksi.
Ja nuo kyllä olikin nimenomaan koristeita, eihän ne paljon
millekään maistuneet. Kotimaisia odotellessa :)
Ranskalainen suklaakakku
200g voita
200g tummaa suklaata
(mielellään yli 70%)
4 kananmunaa
2 dl sokeria
3½ dl vehnäjauhoja
Sulata voi ja suklaa mikrossa tai vesihauteessa.
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vähän jäähtynyt voi-suklaaseos
muna-sokerivaahtoon. Lisää lopuksi varovasti vehnäjauhot.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun (itse käytin kaakaojauhetta)
irtopohjavuokaan. Paista 220 asteessa 12-15 minuuttia.
Kakun kuuluu jäädä keskeltä valuvaksi.
Aurinkoista lauantaita!
~Hannele~
Onpa herkullisen näköistä, tuota täytyy kyllä testata!
VastaaPoistaEhdottomasti kannattaa! Ja eikös ne oo sanoneet että tumma suklaa on terveellistä ;)
VastaaPoistaei voi olla huono, kun on suklaata..:)
VastaaPoistaai miten tekee mieli nyt tuota suklaakakkua,ihanan näköistä ja kuuloista
VastaaPoistaKauniin näköinen herkku! Kyllä nuo mansikat sopivat upeasti koristeeksi.
VastaaPoistaIhanan näköinen kakku, ja tiedän kuinka uskomattoman hyvää se on!
VastaaPoistaTekis kyllä niin mieli leipasta itselle samanlainen ihan saman tien. :)
Tuo kakku on tullut myös meidän suosikiksi:) ihanat kuvat!
VastaaPoistaIhanan näköinen suklaakakku!
VastaaPoistaHerkullisen näköinen kakku!
VastaaPoistaPitääpä testata;)
Mutakakku onkin lemppariani, joten tämä varmaankin maistuisi.. :P
VastaaPoistaNäyttää taivaalliselta, ihanat kuvat! :)
VastaaPoista