4.3.2014

Banoffee-laskiaispullat


Toinen kierros laskiaispullissa menossa.
Tänään banoffee-versioita joiden idean bongasin jostain facebookin kautta. 
Jos en ihan väärin muista niin olisko ollut Pauligin vinkki?
Eli sisältä löytyy kondensoitua maitoa keitettynä,
(jota ois saanut keittää vielä vähän aikaa)
 banaaniviipaleita ja kermavaahtoa. 
Tein toffeeta varten pullan keskelle kolon,
ettei valuisi. Sitten banaanit päälle ja lopuksi kerma :)

 






~Hannele~

13 kommenttia:

  1. Ihana idea! Minä ostan aina kondensoidun maidon valmiiksi keitettynä versiona. On aina juuri sopivan levittyvää, eikä tarvitse itse keitellä tuntikausia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin käytän yleensä aina sitä valmiiksi keitettyä mutta lähikaupassa ei sitä ollut joten ei auttanut kuin keitellä :)

      Poista
  2. Ihan huippu idea!!!! Banoffee kakku on ihan parhautta, ja voin vaan suussani maistella mille herkulle tämä yhdistämä maistuu!!! Niin menee kokeiluun!!! :)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Arvaappa oliko ympärillä herkkusuita odottamassa että saan kuvattua :D

      Poista
  4. Huikeen hienot kuvat! Ja aah mitä herkkupullia!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos EiNi! On hauska välillä värkätä enemmän kuvauksen kanssa. Ja näin hiihtolomalla on paremmin aikaa :)

      Poista
  5. Hitti ku herkullisen kuuloinen ohje!! Tätä on ehkä pakko kokeilla viikonloppuna, onneksi jäi niitä pullia ihan pakkaseen asti :)

    VastaaPoista
  6. Ihanan erilainen idea pullille! Ja upeat kuvat kiinnittivät minunkin huomioni :) !

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥