16.5.2010

Mustikka-suklaaleivokset :)

Eilen illalla saimme vieraita ja tein kahvipöytään
Höntän leivoksista oman version:
Tein kääretorttulevyn jonka leikkasin kahtia,
levyjen väliin tuli mousse johon laitoin:
500g purkin Exquisa-mustikkarahkaa,
1dl kermaa vatkattuna,
3 liivatetta sulatettuna
tilkkaan kuumaa maitoa.
Päälle 100g toffeesuklaata,
100g maitosuklaata
1 dl kuohukermaa
Kuumenna kerma ja sulata
paloitellut suklaat siihen.
Laita kääretorttulevy esim. sopivan
kokoiseen, kelmutettuun pakastusrasiaan,
levitä mousse, toinen levy päälle ja lopuksi
suklaakuorrute. Anna hyytyä vähintään muutama tunti
ja leikkaa paloiksi
Tumma pohja ois sopinut varmaan myös
mustikan seuraksi, kokeillaan ens kerralla :)
Herkuttelevin terveisin
~Hannele~

7 kommenttia:

Kommenttisi ilahduttaa ♥