29.4.2020

Valkosipulimössö

Itse usein välttelen runsaampaa valkosipulin käyttöä, ihan kanssakulkijoita säästääkseni mutta
kun nyt korona-aikaan sosiaalinen elämä on minimissään, voi valkosipuliakin käyttää surutta!
Tässä viime viikkojen aikana somessa on levinnyt Hermannin valkosipulimössö. Meilläkin
sitä testattiin pari viikkoa sitten ja loistavaksi havaittiin! Eilen tehtiin sitä taas iltapalalle ja
sen verran jäi aamullekin vielä, että sain napattua kuvat. Se kun on yksinkertaisuudessaan niin
hyvä, että kannattaa jakaa! Valkospulimössöön tarvitaan vai kolmea raaka-ainetta: 2-3 kynttä 
valkosipulia, 200g raejuustoa ja n. 90g majoneesia. Raejuustosta valutetaan nesteet pois ja sekaan 
lisätään majoneesia sen verran että seos on tahnamaista ja lopuksi vielä hienonnetut valkosipulit.

Aivan parasta valkosipulimössö on patongin päällä mutta sopii lisukkeeksi moneen muuhunkin.
Jos valkosipuli maistuu, tätä kannattaa aivan ehdottomasti kokeilla!



~Hannele~

4 kommenttia:

  1. Vaikuttaa loistavan maistuvalta mössöltä, jota täytyy kokeilla. Kiitos! Hyvää vappua ja toukokuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! Kiitos, iloista toukokuuta myös Sinulle ♥

      Poista
  2. Olipas hyvää :P kiitos ideasta!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥