Usein on mukava kuvata ihan vain kuvaamisen ilosta
ja lyödä kuvanmuokkauskin vähän överiksi.
Tämän talvisessa tähtisateessa lepäävän
pätkiskakun helppo ohje löytyy täältä :)
Täällä on paistettu viimeiset tortutkin, toinen pelti luumuhillolla
ja toinen omenahillolla. Onneksi muuten meidän kaupasta oli
luumuhillo joulun alla lopussa niin tuli silloin testattua
omenaisia versioita. Tosi hyviä mun makuun.
Ehkä jopa parempia kuin luumuiset :)
~Hannele~
P.S. Se keventäminenhän olikin puhe aloittaa vasta loppiaisen jälkeen :D
Kauniita kuvia ja herkullisen näköinen kakku!
VastaaPoistaMä en oikein ole luumuhillon ystävä, joten meillä joulutortuissa on ollut aprikoosihilloa ja ripaus kanelia - suosittelen kokeilemaan! :)
Kiitos Emonen :)
PoistaMietinkin hillohyllyllä aprikoosin ja omenan välillä. Täytyy kokeilla sitä joskus :)
Huikeat kuvat kyllä, heti tullee vesi kielelle ku kattoo noita :D
VastaaPoista:D Kiitos!
PoistaApua, huomenna pitänee leipoa jotain..lurps :P
VastaaPoistaTuota pätkiskakkua kannattaa kyllä testata, helppoa ja hyvää! Ei tarvi edes vatkata mitään, sulattaa vaan pätkikset voihin ja kaikki aineet sekoitetaan keskenään :)
PoistaHyvältä näyttää...Nam! Hienosti olet muokannut kuvaa :) Upea kuva!
VastaaPoistaKiitos Jaana! Ajattelin ensin laittaa vaan ihan vähän tähtisadetta mutta päätinkin sitten laittaa ihan reilusti :D
PoistaTuo tähtisade käy tosi hyvin näihin kuviin. Ihanan yhtenäinen kuvakokonaisuus :)
VastaaPoistaKiitos Laura! :)
PoistaTuota kakkua täytyy kyllä päästä maistamaan,joten kauppaan ostamaan pätkiksiä:). Kokeilehan joskus torttuja vadelmahillolla,niitä leivon itse aina jouluksi ja hyviä ovat.
VastaaPoista-sirpa-
Joskus minäkin vielä teen tuon pätkiskakun, niin kauan olen sitä miettinyt!
VastaaPoistaMinä kilttinä tyttönä tottelisin oitis tuota kakun päällä nököttävää kylttiä ♥
Tuleeko kakkuun todella 1 rkl leivinjauhetta? Kuulostaa vain paljolta...
VastaaPoistaTulee siihen, tai ainakin oon ite sen verran laittanut. Jospa se on oikein :D Toisaalta, saman verran tulee esim pellilliseen suklaapiirakkaa :) Ja nyt hoksasin että siksihän siihen tuleekin niin paljon kun mitään ei vatkata :)
Poista