5.2.2013

No pakkohan...

...tänään oli Runebergin torttuja tehä!
Viime vuonna hyväksi havaittu ohje pääsi käyttöön nytkin
ja se löytyy täältä.  Taitaa olla appelsiinimehulla kostuttaminen
yksi hyvän maun salaisuuksista :)




Ja kakkuja oon tainnu tehä viimeisen kuukauden aikana enemmän
kuin viimeisen vuoden aikana yhteensä.
Joku ihme kakkubuumi menossa näköjään kaikilla tutuilla
mutta ei se haittaa, kiva näitä on värkätä!
Tämän kakun tein aika tarkkaan toiveiden pohjalta.:)





~Hannele~

10 kommenttia:

  1. Suklaarusinoita... ihan varmasti herkullinen kakku :)

    VastaaPoista
  2. Ihailen aina tota sun tarkkaa ja kaunista pursotusjälkeäsi. :) Millainen koostumus sulla on tolla kermalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään pursottaa tuolla flora vispillä vaikka se ei ookaan "ehtaa tavaraa" Sillä tulee minusta kaunein pursotus eikä mee koskaan rakeiseksi niin kuin kerma saattaa pursottaessa mennä kun kädet lämmittää. Vatkaan sen verran että pysyy kupissa jos sen kääntää ylösalaisin :)

      Poista
  3. Vesi kielellä istun täällä ja kuola valuu suupielestä....

    VastaaPoista
  4. Ihana kakku, se on kumma miten toiset tekee niin hienosti nuo pursotukset, pitäisi vissiin harjoitella :)

    VastaaPoista
  5. Todella herkullisen näköinen kakku! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥