24.2.2013

Keittiössä

Työpäivän päätteeksi käytin viimeiset auringonsäteet
hyväkseni ja nappasin muutaman kuvan
keittiön yksityiskohdista. Totta puhuakseni tuli
jo lieviä vieroitusoireita kun on muutaman päivän
aikana bloggaaminenkin jäänyt vähemmälle ;)
Just tuossa tarkistin että milloin oon bloggaamisen
aloittanut ja parin viikon päästä siitä tulee jo 5 vuotta!
Tämä taitaakin olla jo elämäntapa eikä pelkkä harrastus :)
Ensimmäiset postaukset vanhassa blogissa on tosin
nyt katsottuna aika huvittavia, samalla tavalla kuin vanhat valokuvat itestä :D Mukavaa sunnuntai-iltaa. Meillä taitaa paistua kladdkaka :)
~Hannele~


10 kommenttia:

 1. No niin - ei olisi pitänyt klikata tuota kladkakaa;) - nyt tuli julmettu herkkuhimo - eikä kyllä näillä vyötärömakkaroilla passais!
  Mukavaa sunnuntai-iltaa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä näilläkään mutta uunissa se nyt kuitenkin on. Tosin eskarilainen sen teki, olin vain henkisenä tukena :) Kiitos samoin!

   Poista
 2. mie olen seurannu enemmän ja vähemmän siun blogia vuodesta 2009 ja täytyy kyllä sanoa jotta muutos parempaan on ollut huikea. tietty noissa vanhoissa kuvissa on jotain sitä nostalgista, mutta siun valokuvaustaito on kehittyny ihan sikana tänä aikana. liekkö se tekee sitten niin suuren siitä muutoksesta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mehtäemäntä! Onpa kiva kuulla että jutut on kiinnostanu niin kauan :) Uudella kameralla on aika iso merkitys, sen ostin toissa kesänä ja sitten syksyllä muutti yleisilmettä sekin että kuvat sai blogiin isommaksi. Ja nyt on sitten niitä taitoja koitettu kovasti kehittää :)

   Poista
 3. Tää bloggaaminen on kyllä aika jännä juttu. Välillä sitä ihmettelee, ett miks tätä oikein tekee, mutta sitten taas siitä on tosiaan melkein tullut tapa. Monia asioita katselee sillä silmällä, että miten niistä sais kivoja kuvia tms. Ehkä juuri tuo valokuvaus ja halu kehittyä siinä ja toisten bloggareiden kommentit ovat se suola ainakin itsellä. Ihan kunnioitettava aika tuo 5 v :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen tosiaan ettei valokuvaaminen kiinnostais ollenkaan näin paljon ilman blogia! Kyllähän se palkitsee kun kehittyminen näkyy :) Blogien määrä on hiukan kasvanut viidessä vuodessa :D

   Poista
 4. Mikä kunnioitettava bloggausikä! Ja sen myötä kauniit kuvat, taas.

  Nm. 'bloggausnuorikko'

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥