27.8.2012

Strömsössä...

...on lauantaina 1.9. klo 10-16 avoimet ovet,
onko kukaan menossa?
Mulla ois aikomus jos ei esteitä tuu :)
Lisätietoa löytyy täältä.
(Kuva kopioitu Strömsön sivuilta ja vähän muokattu)


~Hannele~

9 kommenttia:

  1. Tuolla käytiin aina teininä, ja pikkasen sen jälkeenkin uimassa ja notskilla, ja ton rakennuksen edustalla pelailtiin ultimatea. Nostalgista! :)
    -serkku

    VastaaPoista
  2. Ihan niinkö NÄIIIIN paljon tahtoisin lähteä avoimiin oviin, mutta taitaa jäädä väliin.. Harmi. Mutta luulen, uskon ja toivon että strömsössä on jälleen ensi vuonna avoimet ovet!!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edellisen kerran avoimet ovet on ollu 2006, toivottavasti eivät yhtä pitkää taukoa pidä! Voin minä napata sinutkin kyytiin matkan varrelta ;D

      Poista
  3. Jostakin tänne löysin...ihan tässä nälkä tuli, kun katsoin kuvia kaikista leipomiostasi herkuista. Ihana blogi sinulla! Tervetuloa myös vastavierailulle Villa Vaahtokarkkiin, jos värkkäilyiltäsi ehdit:)

    VastaaPoista
  4. Jos siellä päin olisin, niin kyllä menisin!!! Kerran ihana Maikkilan Maikki meidät sinne perheensä kera vei... upea paikka ja olisi hienoa nähdä taloa sisältäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On meiltäkin matkaa mutta mua harmittais niiin paljon jos pois jäisin! :)

      Poista
  5. Heh, me käydään tuolla aina uimassa, ihan paras uimaranta. :) Olis ollu kiva mennä mutta laiskuus iski, ajattelin kyllä mennä..jotenkin vaan meinasin että jos on kamalasti porukkaa liikkeellä nii ei jaksa.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥