28.12.2020

Kuvia joululta

Joulunpyhät on otettu aika rennosti ja huomasin että en ole kameralla ottanut juurikaan kuvia. Suurin osa onkin sitten puhelimella napattuja mutta jaan kuitenkin joulun tunnelmia. Aattoaamu alkoi perinteisesti joulupuuron keittämisellä Manteleita joulupuuroon-ohjelmaa kuunnellen. Yön yli paistettua kinkkua maisteltiin, joulusaunassa käytiin ja jouluateria katettiin. Sen jälkeen avattiin jo perinteeksi muodostuva herkkukaappi ja nuorimmainen tuurasi joulupukkia. Joulupäivän iltana lähdettiin miehen kanssa ex tempore mehtämökille saunomaan ja yöksi. Oli ihan erityinen tunnelma herätä makuupussista, keittää kahvit kamiinalla ja avata ovi lumiseen metsään. Kun lapset alkaa olla niin isoja, niin ehkäpä tästäkin voisi tulla jouluperinne? Ajeltiin puolen päivän jälkeen kotiin herättelemään loputkin unikeot :) Joulun päivien outfit oli joululeggarit ja flanellipaita, joka oikeasti on yöpaita mutta ihan täydellinen jouluiseksi oloasuksi! Juustolautasen kokosin eilen kun saatiin veljen perhe iltakahville. Kaikki mahdollinen samalle lautaselle, niin löytyi syötävää kaiken ikäisille :)











Meillä saa joulutunnelma jatkua loppiaiseen, kuten joka vuosi. Nyt ehtii kunnolla nauttia kaikesta ♥

~Hannele~


4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Kaunis tunnelma sinun kuvissa aina. Tämä herkkukaappi huisin hyvä idea �� Mukavaa joulun jatkoa. Onneksi jatkuukin vielä monen monta päiväå. Seija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija ❤ Tämä oli nyt kolmas vuosi kun meillä oli tuo herkkukaappi, idea on napattu Jovelan Johannalta 😋

      Poista
  2. Hyvää Joulunaikaa! Osaatte nauttia joulusta, eipä tulis mieleen lähteä metsämökille. Lunta tuli sopivasti jouluksi. On ihanat kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ritva ❤ Täytyy kyllä myöntää että itsellä tämä ei tullut mieleen 😄 Mutta oli mukava kokemus!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa ♥