1.12.2016

Luukku 1 - Suklaasydämet

Vihdoinkin on aika avata joulukalenterin ensimmäinen luukku! 
Tämän vuoden joulukalenteri on sarjassaan kuudes ja
edelleen mennään tutuksi käyneellä tyylillä, eli joka aamu klo 9 
jouluaattoon asti, löydätte täältä uuden postauksen.

Ensimmäisestä luukusta löytyy suklaasydämiä.
Nämä sydämet on kivoja antaa käärittynä vaikka
joulumuistamiseksi. Sydämet on helppoja valmistaa,
haastavin vaihe on saada karkkikepit ehjänä pois muovin sisältä.
 Leikkaa halutessasi karkkikeppejä lyhemmäksi,
aseta ne leivinpaperin päälle sydämen muotoon 
ja täytä sulatetulla suklaalla. Koristele esimerkiksi
karkkikeppien murusilla ja laita jääkaappiin jähmettymään.
Olen joskus tehnyt näitä myös niin, että laitoin keskelle
tikun, jolloin syntyi suklaisia sydäntikkareita :)






Linkitän tähän vielä edellisten vuosien joulukalenterit:


Tervetuloa mukaan matkalle jouluun!

~Hannele~






24 kommenttia:

  1. Onpas kivan näköisiä sydämiä! Raaskiiko noita edes syödä ;)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja upeita sydämiä <3 Mukavaa joulukuuta!

    VastaaPoista
  3. Ihania, mietinkin mitä veisin töihin kun menen käymään:) Kiitos;)

    VastaaPoista
  4. Vesi herahti kielelle,niin hyvän näköisiä suklaasydämiä <3

    VastaaPoista
  5. Herttaisia sydämiä! Kiva kun pidät taas joulukalenteria :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kun tykkäät, olen ihan fiiliksissä itsekin tästä taas :)

      Poista
  6. Mahtavaa seurata joulukalenteriasi! Herkulliset sydämet ja NIIIIIN IHANA IDEA!!!
    T: Suurperheen äiti Pirkanmaalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Tätä on niin mukava pitää, ehkäpä tästä jää taas ahkerampi postaustahti päälle. Toivotaan :)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Näitä pitäis tässä joulun alla tehdä lisää taas. Karkkikeppejä täytyy ostaa vähän joka kauppareissulla, kun niitä ei tahdo lähellä joulua enää löytää!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa ♥