Kun minua kysyttiin mukaan GoGreenin ja Blogiringin
kampanjaan, mietin ensin että onko tämä ollenkaan
minun juttuni. Sitten totesin, että taidan itse kuulua juurikin
kampanjan kohderyhmään. Nimittäin ei meidän perheessä
todellakaan ole pahitteeksi lisätä ruokien terveellisyyttä ja vihreyttä
ja kampanjan ansiosta tulee kokeiltua monta ihan uutta juttua.
GoGreenin tuotteistakin ennestään tuttu oli ainoastaan
salaattisekoitus-pussi, joka kyllä onkin vakituisessa käytössä.
Kampanjan ensimmäisessä osassa kokeiluun pääsivät
erilaiset ruokasuurimot ja salsakastikkeet.
Valmiit salsakastikkeet ovat käteviä. Niitä voi käyttää sellaisenaan
niin kylmänä kuin lämpimänäkin, lisätä patoihin ja kastikkeisiin
tai maustaa oman mielensä mukaan. Ainaisten perunan, pastan tai riisin
tilalle taas voi käyttää erilaisia jyviä ja suurimoita.
Minusta esimerkiksi kokonainen tattari kuulosti epäilyttävältä,
mutta sehän olikin tosi hyvää lisäkkeenä. Kun ateriaan yhdisti keitettyä
tattaria, paistettua kanaa ja salsa mediterranien- kastiketta,
oli lopputulos tosi herkullinen!
Tattari, kana ja salsakastike
broilerin ohutleikkeitä
suolaa
mausteita
tattaria
kanalientä
salsa mediterranien- kastiketta
Ota ohutleikkeet huoneenlämpöön puoli tuntia
ennen paistamista. Mausta leikkeet ja paista pannulla
voissa tai oljyssä n. 4 minuuttia molemmin puolin.
Varaa tattaria 0,5 dl henkeä kohden. Huuhdo suurimot
ensin kuumassa ja sitten kylmässä vedessä. Keitä
n. 10 minuuttia (1,5 dl vettä/0,5dl suurimoita)
ja anna vetäytyä muutama minuutti. Itse keitin suurimot kanaliemessä.
Kuumenna salsakastike ja lisää siihen halutessasi suolaa tai muita
mausteita. Tarjoa yhdessä tattari, kana ja salsakastike.
kampanjaan, mietin ensin että onko tämä ollenkaan
minun juttuni. Sitten totesin, että taidan itse kuulua juurikin
kampanjan kohderyhmään. Nimittäin ei meidän perheessä
todellakaan ole pahitteeksi lisätä ruokien terveellisyyttä ja vihreyttä
ja kampanjan ansiosta tulee kokeiltua monta ihan uutta juttua.
GoGreenin tuotteistakin ennestään tuttu oli ainoastaan
salaattisekoitus-pussi, joka kyllä onkin vakituisessa käytössä.
Kampanjan ensimmäisessä osassa kokeiluun pääsivät
erilaiset ruokasuurimot ja salsakastikkeet.
Valmiit salsakastikkeet ovat käteviä. Niitä voi käyttää sellaisenaan
niin kylmänä kuin lämpimänäkin, lisätä patoihin ja kastikkeisiin
tai maustaa oman mielensä mukaan. Ainaisten perunan, pastan tai riisin
tilalle taas voi käyttää erilaisia jyviä ja suurimoita.
Minusta esimerkiksi kokonainen tattari kuulosti epäilyttävältä,
mutta sehän olikin tosi hyvää lisäkkeenä. Kun ateriaan yhdisti keitettyä
tattaria, paistettua kanaa ja salsa mediterranien- kastiketta,
oli lopputulos tosi herkullinen!
Tattari, kana ja salsakastike
broilerin ohutleikkeitä
suolaa
mausteita
tattaria
kanalientä
salsa mediterranien- kastiketta
Ota ohutleikkeet huoneenlämpöön puoli tuntia
ennen paistamista. Mausta leikkeet ja paista pannulla
voissa tai oljyssä n. 4 minuuttia molemmin puolin.
Varaa tattaria 0,5 dl henkeä kohden. Huuhdo suurimot
ensin kuumassa ja sitten kylmässä vedessä. Keitä
n. 10 minuuttia (1,5 dl vettä/0,5dl suurimoita)
ja anna vetäytyä muutama minuutti. Itse keitin suurimot kanaliemessä.
Kuumenna salsakastike ja lisää siihen halutessasi suolaa tai muita
mausteita. Tarjoa yhdessä tattari, kana ja salsakastike.
Couscous-salaatti
couscousia
kanaa
vesimelonia
punasipulia
jääsalaattia
Kypsennä couscous: kaada couscous kulhon pohjalle.
(1 osa couscousia/1 osa vettä) Kuumenna vesi kiehuvaksi ja
lisää siihen hieman suolaa. Kaada vesi couscousin päälle,
peitä kannella ja anna hautua kypsäksi n. 6 minuuttia.
Sekoita irtonaiseksi ja jäähdytä. Sekoita keskenään
couscous, kanakuutiot, vesimeloni, punasipuli ja jääsalaatti.
Hyvä salaatti vaikkapa töihin mukaan otettavaksi :)
Yhteistyössä GoGreen
~Hannele~
couscousia
kanaa
vesimelonia
punasipulia
jääsalaattia
Kypsennä couscous: kaada couscous kulhon pohjalle.
(1 osa couscousia/1 osa vettä) Kuumenna vesi kiehuvaksi ja
lisää siihen hieman suolaa. Kaada vesi couscousin päälle,
peitä kannella ja anna hautua kypsäksi n. 6 minuuttia.
Sekoita irtonaiseksi ja jäähdytä. Sekoita keskenään
couscous, kanakuutiot, vesimeloni, punasipuli ja jääsalaatti.
Hyvä salaatti vaikkapa töihin mukaan otettavaksi :)
Yhteistyössä GoGreen
~Hannele~
Näyttääpä herkullisilta! Kiva että olet päåssyt kampanjaan mukaan! :)
VastaaPoistaNam! Hieno kampanja.
VastaaPoistaKiitos salaattivinkistä! Couscous on hyvää ja salaattiohje sopivan yksinkertainen :)
VastaaPoistaLöysivät kyllä hyvän kamppanjan toteuttajan. Tosi herkulliset kuvat ja toteutus. -Ride-
VastaaPoista