Aamulla facebookia selatessa osui silmiin Pauligin sivuilla
laskiaiswrapit ja ajattelin että noitapa voiskin tehdä tänään,
kun laskiaispullia on tullut syötyä jo useamman kerran.
Tämä muunnos laskiaispullasta on siis ilmeisesti alkujaan
Tösselbagerietin kehittelemä ja varmasti yksi tulevista (tai jo olevista)
trendiherkuista. Oikeasti näihin leivotaan ohut pullataikinawrap
mutta helpomman version saa ihan vehnätortilloista.
Täytyy ehkä joskus kokeilla tuollaisia itse leivottujakin.
Itse tein kahdenlaista täytettä. Toiseen mantelimassaa, johon sekoitin
½ appelsiinin mehun ja raastetun kuoren. Pohjaan sivelin pullasudilla
sulatettua tummaa suklaata, pursotin raidan mantelimassaa ja
reilusti kermavaahtoa. Toiseen sivelin vastaavasti sulatettua valkosuklaata,
laitoin raidan vadelmahilloa ja myöskin reilusti kermavaahtoa.
Näitäpä saavat lapset syödäkseen kun palaavat koulusta :)
Liukasta laskiaista!
~Hannele~
Voihan herkku ☆Menee kyllä kokeiluun.
VastaaPoistaIhanat kuvat, kattaus!
-päivi-
Eipä ole tullut tällainen herkku mieleenkään :) Kiitos vinkistä! Ihanat kuvat olet ottanut:)
VastaaPoistaWonderfuly delicious photos
VastaaPoistaand that mug is so cute!
http://beautyfollower.blogspot.gr
Voih mitä kuvia taas!! Ihania!! Täällä tyydytään ihan oikeisiin pulliin �� -hantta-
VastaaPoistaOi onpas herkullisen näköisiä♡
VastaaPoistaHei ompas kiva idea. Mukavaa vaihtelua tavalliselle laskiaispullalle vaikka onhan sekin hyvää :)
VastaaPoistaHauska idea ja varmaan ovat myös hyviä.Mietin juuri vähän aikaa sitten, että laskiaispullista ei oikeastaan näe mitään uusia versioita, mutta nyt sitten näkeekin! ;)
VastaaPoistaAI herkku pitäs itekki kokeilla niin herkusta näyttää! :P
VastaaPoistaNams, kelpais kyllä!
VastaaPoistaHerkkua! Nams!
VastaaPoistaTämä oli ihan uusi juttu minulle :) Näitä voisikin kokeilla :)
VastaaPoistaKaikkea ne keksivätkin! :) Pitää joskus herkuttaa lapsia ja /tai vieraita näillä jutuilla. Kiitos vaan vinkistä taas kerran! :)
VastaaPoistaVoi, miten ihanan näköisiä! Taidan napata idea mukaan - kiitos<3
VastaaPoista