Tänä vuonna paistoinkin vähän isomman Runebergin tortun
Jennin innoittamana. Samalla ohjeella, jolla olen jo useampana
vuonna tehnyt mutta kaadoinkin taikinan kakkuvuokaan ja
paistoin 175 asteessa 40-45 minuuttia :)
Mukavaa Runebergin päivän iltaa!
~Hannele~
Voi tuollain se olisikin kiva tehdä :)
VastaaPoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaHauska! Miksei sitä tosiaan voisi noinkin tehdä :D
VastaaPoistaSama juttu täällä, kakun muodossa :) Blogissa kans juttua :) Kivaa loppuviikkoa!
VastaaPoistaThe tart looks delicious... also like the glass platter!
VastaaPoistaGreetings from Athens :)
Hauska idea!! Runebergin kakku! <3
VastaaPoistaIhana idea, hyvältä näyttää! :)
VastaaPoistaHyvä idea. Kaunis leivonnainen kakkunakin! :)
VastaaPoista