5.2.2015

Runebergin torttu

Tänä vuonna paistoinkin vähän isomman Runebergin tortun
Jennin innoittamana. Samalla ohjeella, jolla olen jo useampana
vuonna tehnyt mutta kaadoinkin taikinan kakkuvuokaan ja
paistoin 175 asteessa 40-45 minuuttia :)



Mukavaa Runebergin päivän iltaa!
~Hannele~

8 kommenttia:

  1. Voi tuollain se olisikin kiva tehdä :)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Hauska! Miksei sitä tosiaan voisi noinkin tehdä :D

    VastaaPoista
  4. Sama juttu täällä, kakun muodossa :) Blogissa kans juttua :) Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  5. The tart looks delicious... also like the glass platter!

    Greetings from Athens :)

    VastaaPoista
  6. Hauska idea!! Runebergin kakku! <3

    VastaaPoista
  7. Ihana idea, hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
  8. Hyvä idea. Kaunis leivonnainen kakkunakin! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥