18.6.2012

Daimkääretorttu


 Tämä ohje on jo vuosia sitten jostain saatu
ja niin hyvää!


Pohja:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl kaakaojauhetta

Täyte:
½ prk rahkaa
2 dl kermaa vatkattuna
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 Daim-patukkaa rouhittuna

Yleensä teen 2 kerralla ja laitan yhteensä
3 daimia mutta nyt käytin daim-rakeita 1½ pussia.
 (se puoli pussia meni tietysti maisteluun)
 Ja rahkan tilalle laitoin nyt mascarpone-juustoa.

~Hannele~

13 kommenttia:

  1. Saako tulla kahville?
    Näyttää niin herkulta että täytyy lähteä lähikaupasta hakemaan rahkaa&daimeja,jos kutsua ei tuu...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla että murunen vielä löytyy mutta tehään lisää ;)

      Poista
  2. Auts, tähän aikaan kun näkee herkkuja... tuo ei voi olla kuin hyvää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, voi hyvinkin mennä useampi pala yhelle kupilliselle ;)

      Poista
  3. Höröttävien korvien taa menee tääkin ohje, kiitti :)

    VastaaPoista
  4. Vaikuttaa toi hyvältä ohjeelta. Taidan napata ohjeen talteen :) kiitos

    VastaaPoista
  5. Taidan tehdä tätä huomenna! Mikä tässä on paistoaika, 10 min? 170 astetta? Terveisin ei ole tullut pitkään aikaan leivottua :D

    t.Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä paistan 225 asteessa 7-10 min. Vatkaa sokeri ja kananmunat hyvin, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. :)

      Poista
    2. Kiitos! Justiinsa laitoin taikinan pellille. :D

      t. Paula

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa ♥