...löytyi tänään uusi tuttavuus, iso kandisokeri!
(varmaan kyllä tuttu juttu jo monelle)
Mulla on tapana ottaa kahvin kanssa sokeripala
jos ei satu mitään muuta olemaan ja karkkimainen
kandisokeri sopii kyllä siihen paljon paremmin kuin pulmu tai sirkku ;)
Kandisokeri taitaakin olla vähän niin kuin entisaikojen rintasokeri.
Leppoisaa lauantai-iltaa <3
~Hannele~
Empäs ole varma, onko tuo tuttu juttu. Ei ehkä. Jotain maustettua sokeria olen tuon näköstä nähnyt ja maistanut, mutten tiedä oliko samaa.
VastaaPoistaValmistaja kertoo näin: "Iso kandisokeri on erittäin suurikiteistä, aromikasta sokeria, joka sopii mainiosti kahvin, teen ja muiden kuumien juomien makeuttamiseen. Iso kandisokeri valmistetaan hitaasti kiteyttämällä. Lämpö ja hidas kiteytys antavat tuotteelle sen karamellimaisen maun ja kauniin ulkonäön ilman mitään lisäaineita" :)
PoistaKuullut olen, mutta en ikinä ennen tuota kuvaa edes nähnyt. Rintasokeristakin olen kuullut, mutta ei sekään mikään tuttu juttu ole.
VastaaPoistaKiitos vinkistä, josko sitä jostain löytyisi maisteltavaksi =)
Näyttääpä hyvältä, joltain marmeladin paloilta, kun ensin katsoin :)Täytyykin maistaa!
VastaaPoistaEn oo ennen kuullutkaan, näyttää todellakin marmelaadin palalta :))
VastaaPoistatuo on namia
VastaaPoistasaako tuota ihan tavallisesta ruokakaupasta vai mistä?
VastaaPoistaNyt en oo varma oliko se Prisman vai Cittarin sokerihyllyssä. Voi olla että molemmista löytyy :)
Poista