30.3.2009

Mansikka-valkosuklaakakku ja kermasarvet

Eilen kahviteltiin 3-vuotiaan tyttären kummien
kanssa synttäreiden merkeissä ja tällä kertaa
oli tarjolla hyytelökakkua:
Pohjana vaihteeksi 2 munan sokerikakkupohja,
täytteessä purkki flora-vispiä, purkki rahkaa,
muutama desi mansikkajugurttia, puoli purkkia
tuorejuustoa (se kun piti johonkin käyttää),
survottuja mansikoita, vajaa levy sulatettua
valkosuklaata, 5 liivatetta ja sokeria maun mukaan
Valkosuklaan maku jäi kyllä mansikan maun alle
kun mansikoita laitoin niin paljon, pitää seuraavalla
kerralla laittaa vähemmän...
***
***
Alkuviikosta kokeilin myös kermasarvien tekoa
kun pakastimessa oli joululta jääneitä torttutaikinoita.
Yleensähän ne tehdään lehtitaikinasta mutta hyviä
olivat näinkin. Sisällä mansikkahilloa ja kermavaahtoa.
Ohje esim. Ullanunelman sivuilla.
Oikeita tötteröitä minulla ei ole, tein foliosta
vastaavat :)



6 kommenttia:

  1. Vesi herahti kielelle,ovatpa niin hyvän näköisiä!!

    VastaaPoista
  2. Onpas Teillä ollut herkullisen näköiset tarjoilut. Noita kermasarvia täytyyskin viikonlopuksi kokeilla.

    VastaaPoista
  3. Jälleen perhosesi ovat ihania, niin keveän näköisiä. Kakku on tosi hieno, tekis kyllä mieli vähän maistellakin. :)
    Käy kurkkaamassa blogiini, siellä on sinulle jotain melkein yhtä kaunista!

    VastaaPoista
  4. Voi ei miten herkullisen näköisiä leivonnaisia :)

    VastaaPoista
  5. Ihana perhoskakku ja sarvet tuo veden kielelle!!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥