20.2.2009

On kyllä tässä blogissa ollut melkoisen hiljaista, korttiaskartelut
on nyt ollut tosi vähällä. Varmaan tuli yliannostus joulun alla ;)
Pitäis värkkejä tilata lisää vino pino kun korttivarasto on tyhjänä...
Jotain herkkua teki mieli joten tein ihan oman perheen iloksi
hyytelökakun jonka ohjeen löysin Herkkusuut- blogista.
Valkosuklaa-daimkakku:


Pohja:
1,5 pötköä tummia täytekeksejä
50g voita
Täyte:
5 dl Flora vispiä
1 levy Pandan valkosuklaata (130g)
250g maitorahkaa
1dl sokeria
2tl vaniljasokeria
5 liivatetta
(kuumaa kahvia)
vajaa levyn Maraboun Daim-suklaata
Päälle:
Levy Pandan maitosuklaata sulatettuna
50 g sulatettua rasvaa
raidat valkosuklaasta

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan päälle.
Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka. Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää daimmurut.
Sulata liivatteet kuumaan kahviin tai kiehuvaan veteen ja anna jäähtyä pieni hetki. Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä pari tuntia tai yön yli.

5 kommenttia:

  1. Herkullista!!!! Nammmm.

    VastaaPoista
  2. Wau,ihanan näköinen ja varmasti hyvän makuinen!

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköinen ja varmasti myös makuinen... *kuolaa suklaata ajatellessaan* ;)

    VastaaPoista
  4. Hönttä: sultahan sain niitä vinkkejä, joten suklaata suklaan perään ;D

    VastaaPoista
  5. Ihanan herkullisen näköinen kakku! Kiitos ohjeesta, taidan joskus tarvita sitä!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥