28.2.2009

Mansikkainen hyytelokakku:
Tämä kakku on tehty niistä aineksista joita
sattui kaapissa olemaan, ihan tarkkoja määriä
ei kaikista ole.
Pohja suklaapisarakekseistä ja margariinista,
hyydykkeessä purkki Flora-vispiä vatkattuna,
muutama desi mansikkajugurttia, survottuja
mansikoita, sokeria, vanilliinisokeria ja 5 liivate
lehteä. Koristeet valkosuklaata. Suklaareunusta
kokeilin kesällä omille synttäreilleni tekemiini
kakkuihin ( täällä ) Nyt kokeilin vähän
koukeroitakin :) Oli ihanan raikkaan makuinen.
Perhosiakin testasin vasta toista kertaa...

5 kommenttia:

  1. Onpas kaunis kakku! Tuotahan ei raaski edes syödä :o).

    VastaaPoista
  2. Kauniin näköinen on ja varmasti namia!!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanan näköinen kakku ja varmasti herkullinen, ainakin aineksista päätellen. Perhosista pidän erityisesti. Oikein aurinkoista hiihtolomaa teille!

    VastaaPoista
  4. Ihanat tuo kiemurat ja perhoset! Upean näköinen kakku ja varmasti maistui!

    VastaaPoista
  5. Voi, taas ihan käsittämättömän hieno kakku! Upeita korttejakin olet ehtinyt taiteilla:-) Taitaa pikkuinen olla rauhallista sorttia, kun ehdit näpertää kaikenlaista:-)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥