Mansikkainen hyytelokakku:
sattui kaapissa olemaan, ihan tarkkoja määriä
ei kaikista ole.
Pohja suklaapisarakekseistä ja margariinista,
hyydykkeessä purkki Flora-vispiä vatkattuna,
muutama desi mansikkajugurttia, survottuja
mansikoita, sokeria, vanilliinisokeria ja 5 liivate
lehteä. Koristeet valkosuklaata. Suklaareunusta
kokeilin kesällä omille synttäreilleni tekemiini
kakkuihin ( täällä ) Nyt kokeilin vähän
koukeroitakin :) Oli ihanan raikkaan makuinen.
Perhosiakin testasin vasta toista kertaa...
Onpas kaunis kakku! Tuotahan ei raaski edes syödä :o).
VastaaPoistaKauniin näköinen on ja varmasti namia!!
VastaaPoistaAivan ihanan näköinen kakku ja varmasti herkullinen, ainakin aineksista päätellen. Perhosista pidän erityisesti. Oikein aurinkoista hiihtolomaa teille!
VastaaPoistaIhanat tuo kiemurat ja perhoset! Upean näköinen kakku ja varmasti maistui!
VastaaPoistaVoi, taas ihan käsittämättömän hieno kakku! Upeita korttejakin olet ehtinyt taiteilla:-) Taitaa pikkuinen olla rauhallista sorttia, kun ehdit näpertää kaikenlaista:-)
VastaaPoista