Päiväkahvilla herkuteltiin Runebergin tortuilla niin kuin aika moni muukin tänään :)
Itse leivon tortut ilman karvasmantelia ja kostutan ne appelsiinimehulla. (Ohje täällä)
Teen Runebergin tortut yleensä muffinssivuoissa, mutta nyt leipoessani huomasin että
paperivuoat ovat lopussa. Löysin kaapista kuitenkin sopivan määrän kartonkisia vuokia,
joissa paistaessa pinnasta ei tullut kovin kaunis. Tomusokeri onneksi pelastaa tällaiset
tilanteet ja minusta näistä tuli lopulta aika kivan näköiset!
~Hannele~
Herkkua! Minä söin oman runebergini jo viikonloppuna.
VastaaPoistaMinä voin vain katsella noita herkkuja, en voi syödä mitään makeaa, aina olen vesikielellä kun katselen kuvia blogeista kun joku on tehnyt kaikkee hyvää, ennenkuin aloin terveemmän elämän,söin vain puolikkaan ruunebergin tortun,vaikeaa on,mutta pakko kiertää nuo herkut.
VastaaPoistaMä kävin töissä eilen väittelyä Runebergin tortuista. Minä kannatin karvasmantelia, vastustajani punssia mausteeksi. Appelsiinimehusta en ollut ennen kuullutkaan. Mulla onkin nyt jäähtymässä satsi perinteisiä karvasmantelilla maustettuja torttujani. Kuka tykkää mistäkin :-) Seuraavaksi alkaa taas väittelyt laskiaispullien täytteestä (mantelimassaa tietenkin!)...
VastaaPoista