17.4.2011

Pitkästä aikaa täyskäriä

Nyt on ollutkin pitkä väli täytekakun teossa,
ei oo vaan tullu tehtyä perustäyskäriä vaikka
synttäreitäkin on ollu. Tämän kakku
menee naapuriin :)

5 munan kakku.
Toisessa välissä valkosuklaamousse
ja toisessa päärynämousse.
Yksinkertaiset mousset tein niin että
vatkasin purkin flora vispiä ja purkin
flora vanillaa. (vatkaantuu yhessä)
Laitoin vaahdon puoleksi ja lisäsin
toiseen ½ levyä sulatettua valkosuklaata
ja toiseen purkillisen päärynänpuolikkaita
soseutettuna. Sulatin 5 liotettua liivatetta pieneen
määrään päärynöiden kuumennettua sokerilientä ja
sekoitin puolet kumpaankin vaahtoon.
Kostutin kakun spriten ja sokeriliemen sekoituksella.
Päälle tein yksinkertaisia kukkia hennon vaaleanpunaisesta
ja punaisesta sokerimassasta.


Työviikonloppu menossa joten minä
lähden tekemään mummuille ja papoille ruokaa :)
Leppoisaa sunnuntaita teille!
~Hannele~

5 kommenttia:

  1. Onpa hienosti siloitellut ja pursotetut vaahdot päällä! :)

    VastaaPoista
  2. Niin yksinkertainen mutta silti niin kaunis. Nam, täytteet kuulostaa todella herkulle! :)

    VastaaPoista
  3. Vesi kielellä täällä ohjetta muistiin kirjoitellaan, kiitos. Upean näköinen kaakku!

    VastaaPoista
  4. Hei, olen saanut yhteystietosi. T: kierroksen 15 slysi

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa ♥