Nyt on meilläkin testattu tämän hetken hittiruoka,
kanaa Igorin tapaan! Enkä yhtään ihmettele, että
se on niin suosittu. Maku oli mainio, eikä varmaan
vähiten sen ansiosta että smetanan määrä on aikamoinen.
Mutta eihän tätä joka päivä syödäkään...
Taisi muuten olla ensimmäinen kanaruoka jota mieskin
oikeasti kehui! Ohjehan on alkujaan Peggyn blogista ja
alkanut elämään netissä jo ihan omaa elämäänsä :)
Igorin kana
800 g kanan fileetä
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
2 isoa sipulia
3 valkosipulin kynttä
70g tomaattipyrettä
1 rkl sokeria
2 tl suolaa
2 dl kanalientä
350 g smetanaa
1 maustekurkku
Kourallinen persiljaa
Pilko paprikat ja sipulit, kuullota ne pannulla.
Lisää joukkoon tomaattipyree, sokeri, suola, puolet
persiljasta, kanaliemi ja lopuksi smetana. Anna saostua
muutama minuutti. Paista fileet nopeasti pannulla, jotta ne saavat
kauniin pinnan. Asettele fileet uunivuokaan ja kaada kastike päälle.
Lisää pinnalle pilkottu maustekurkku ja loput persiljat.
Paista 175 asteessa 30 minuuttia.
Tarjoa pastan, riisin tai perunoiden kanssa.
Kokeilkaapa muutkin, jos on vielä testaamatta :)
~Hannele~
Nam! Tämä täytyy laittaa kokeiltavien listalle:)
VastaaPoistaKannattaa kyllä kokeilla :)
PoistaKuulostaapa herkulliselta! Meillä pitäisi kyllä smetanaa jättää pois, mies ei suostu syömään mitään rasvaan viittaavaa. Mutta voisihan sitä joskus lipsua...
VastaaPoistaAuts, no siinä onkin haastetta sitten :D
PoistaKuulostaa hyvältä! Mä en tiennyt, että tää on hittiruoka. Tätähän pitää ehdottomasti kokeilla!
VastaaPoistaTaitaa olla vastaava ilmiö kuin avokadopasta :) Joka mulla on kyllä kokeilematta...
PoistaTäytyy kyllä heti kokeilla... Kun on kohta 30 vuotta vääntänyt perheelle ruokaa, niin on ihana saada uusia ohjeita;) Kiitos!
VastaaPoistaJa kerrankin sellainen ohje, josta riittää isommallekin porukalle :D
PoistaKuullostaa ja näyttää hyvälle: kokeiluun.
VastaaPoistaSuosittelen :)
PoistaTätä täytyy kyllä kokeilla! :)
VastaaPoistaEhdottomasti kannattaa :)
PoistaOhje on uusi tuttavuus itselle!Pitääpä testata,kun tykkään paprikoista.Kana on meillä lempparia.
VastaaPoistaMeillä kana jakaa vähän mielipiteitä usein. Itse tykkään tosi paljon :)
PoistaOlen tehnyt muutaman kerran ja on hyvää!! <3
VastaaPoistaNiin on! :)
PoistaItsekin olen tehnyt jo muutamaan kertaan ja tykkään!
VastaaPoistaTosin nyt on alkanut ohje muuttumaan. Kaapista löytyi maitorahka, niin laitoin sitä kun ei ollut smetanaa, mutta yleensä korvannut sen turkkilaisella joghurtilla.
Niinhän siinä usein käy, että ohje muuttuu pikkuhiljaa käytössä omaan makuun vielä paremmin sopivaksi :)
PoistaTosi hieno kuulla, että miehellekin maistui. Tällä ruoalla hurmasin aikoinani oman mieheni :D
VastaaPoistaEn epäile yhtään :D Tie miehen sydämeen käy vatsan kautta ;) Kiitos sinulle ohjeesta!
PoistaHyvän näköstä :) pitää kokeilla :) Kiitos ohjeesta :)
VastaaPoistaOle hyvä Ulla :)
PoistaNam :) Tätä on kokeiltava :)
VastaaPoistaKokeileppa, se kannattaa :)
PoistaOi! Tulipa lapsuus mieleen! Silloin tuota kutsuttiin "kanaa venäläiseen tapaan" :) Pitääpä tehdä tuota joku päivä lapsuusmakumuistojen virkistämiseksi. Ihanaa!
VastaaPoistaAineksista, ja ehkä vähän nimestäkin tuleekin tosiaan mieleen että onko ohje alkujaan venäläistä alkuperää :)
PoistaKylläpä kuulostaa hyvältä ja tämän tyylistä onkin tullut aikoinaan usein tehtyä. Yritin tässä miettiä että onkohan enään yhtään sama asia jos muokkaisin reseptiä niin että se sopisi omaan tämän hetkiseen ruokavaliooni. Ääh, no ehkä voisin kuvitella sen maun!! :D Puolet reseptin aineksista joutuisin jättämään pois, oih ja voih. Hihih. :)
VastaaPoistaNo, ehkä saat sitten aikaan jotain vielä parempaa :D
PoistaMeilläkin tuota on kokeiltu, ja varmaan tehdään toistekin!
VastaaPoista